Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.10. 2017
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 6.5. 2014

6. 05. 2014 | Televizní tipy
Obávaný šéf Zdeněk Pohlreich se v repríze oblíbeného pořadu Ano, šéfe! s datem 6.5. 2014 vrací a s razancí sobě vlastní vtrhne do dalších restauračních zařízení, která se potýkají s různými problémy, aby tu zjednal pořádek a pomohl jim k prosperitě. To vše k plné spokojenosti nejen jejich majitelů, ale také hostů...

Ano, šéfe – 6.5. 2014:


Pan Tomáš Hrazděra už před lety koupil dům v Praze 8 a přestavěl ho na prostornou restauraci s kulečníky, hernou a automaty. Jenže oč více lidí sem chodí hrát biliár a automaty, o to méně se jich sem k majitelově lítosti a škodě chodí najíst, takže podnik zvlášť večer zeje prázdnotou. A to je právě důvod, proč pan Tomáš zašel za Zdeňkem Pohlreichem, aby mu v show Ano, šéfe s datem 6.5. 2014 poradil jak dál, lukrativněji a lépe.

Ano šéfe 6.5. 2014Po strategickém rozboru sídla restaurace a bližším „ohledání místa činu“ není praktický důvod, aby restaurace neprosperovala. Blue Point, který je kousek od stanice metra Palmovka v Zenklově ulici, má potenciál a málo konkurence v okolí. Jenže návštěvníci ani nevědí, že se tady mohou najíst. A pokud už restauraci objeví, může je hned u vstupu odradit několik věcí.

Podnik nepůsobí stylově ani příliš přátelsky, navíc má potíže se vzduchotechnikou. Je tu hned zakouřeno a linou se tu všeliké pachy včetně čisticích prostředků. Nekuřáci mohou stolovat v salonku, ten je ale natolik rozlehlý a neosobní, že rozhodně nevyzývá k příjemnému posezení. To, co našel Zdeněk Pohlreich, v něm budilo touhu po útěku. Hygiena v Blue Pointu totiž hraničila s obecným ohrožením.

Komunikativní a přespříliš kreativní majitel se přitom snaží. Nezvládá ale personál, který ho v minulosti okrádal. Zdeněk Pohlreich v show Ano, šéfe s datem 6.5. 2014 už opět za stolem třímá jídelní lístek s 90 položkami v podobě knihy s nevábnými fotkami místo přehlednějšího, stručnějšího a sezonně obměňovaného menu. Pan Hrazděra je pyšný na svoji kuchyni, jeho nadšení ale šéf nesdílí. Ve všední den se prodá maximálně deset jídel, číslo by ale potřebovali zpětinásobit.

Majitel svůj podnik, který má 68 míst, vidí růžovými brýlemi a některé věci přestal vnímat vůbec. A právě ty volají po nápravě a větší kontrole. Pan Hrazděra se také považuje za znalce vín, na svůj sklep je patřičně pyšný. Zdeněk Pohlreich tedy pozval do Blue Pointu someliérku, aby zhodnotila, jaká je pravda. Jak to celé dopadlo? Uvidíte dnes večer v repríze oblíbeného pořadu Ano, šéfe! na Primě.

Reprízu pořadu Ano, šéfe! uvidíte
v úterý 6.5. 2014 ve 22.00 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 6.5. 2014:

Ano šéfe 6.5. 2014
Ano šéfe 6.5. 2014
Ano šéfe 6.5. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky