Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.10. 2017
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 8.5. 2014

8. 05. 2014 | Televizní tipy
Obávaný šéf Zdeněk Pohlreich se v repríze oblíbeného pořadu Ano, šéfe! s datem 8.5. 2014 vrací a s razancí sobě vlastní vtrhne do dalších restauračních zařízení, která se potýkají s různými problémy, aby tu zjednal pořádek a pomohl jim k prosperitě. To vše k plné spokojenosti nejen jejich majitelů, ale také hostů...

Ano, šéfe – 8.5. 2014:


V repríze dalšího dílu pořadu Ano, šéfe! s datem 8.5. 2014 nás čeká trápení paní Podané. Snaží se postavit na nohy podnik po svém bratrovi, který byl ze závažných osobních důvodů přinucen jí relativně fungující motorest Lesní zátiší přenechat. Ale nedaří se a dluhy už se mění ve značný existenční problém. Proto se obrátila na Zdeňka Pohlreicha, šéfkuchaře, který pro věcnou a přesně mířenou kritiku rozhodně nejde daleko.

Ano šéfe 8.5. 2014Jana Podaná
se k podnikání dostala v roce 1993, kdy začínala jako účetní, což dělá dodnes, sama vede účetnictví restaurace. Do gastronomie samotné ovšem vstoupila až v roce 2002, kdy se místo svého bratra stala vlastníkem i vedoucím podniku současně. Od té doby se snaží relativně fungující motorest, situovaný poblíž hlavních tahů na Domažlice a Rozvadov, udržet nad vodou. S vedením restaurace předtím žádné zkušenosti neměla. Díky bratrovi, který dodnes patří k personálu a je zároveň pravou rukou paní Podané, má pocit, že vedení restaurace rozumí.

I když nemá zkušenosti v oboru, její buldočí boj za existenci podniku a pozitivní vztah k beznáhražkové gastronomii jí pomáhá nějakým způsobem udržet motorest nad vodou. Přesto má do prosperujícího a kvalitního podniku více než daleko. Její dluhy na odvodu pojištění i nájmu objektu a zároveň klesající tržby přerůstají v existenční problém. Navíc musí najít způsob jak zastavit úbytek hostů, který vznikl nedávným zprůjezdněním dálničního obchvatu Plzně. A co na to Zdeněk Pohlreich? Stačí láska k jídlu k úspěšnému provozování restaurace? Dozvíte se v dnešní repríze pořadu Ano, šéfe! s datem 8.5. 2014.

Reprízu pořadu Ano, šéfe! uvidíte
ve čtvrtek 8.5. 2014 ve 22.05 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 8.5. 2014:

Ano šéfe 8.5. 2014
Ano šéfe 8.5. 2014
Ano šéfe 8.5. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků