Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.10. 2017
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 9.6. 2015

9. 06. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 9.6. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 9.6. 2015:


Majitelé stylové písecké restaurace Pí local club chtěli provozovat restauraci s kulturním klubem, a proto Marek Zeman a Michal Grill založili v roce 2007 společnost Vells, s. r. o. Marek má za sebou dlouhou praxi v oboru, Michal je jeho pravý opak, profesní ostruhy teprve získává. Zdá se, že učitel angličtiny si plní svůj dlouholetý sen.

Ano šéfe 9.6. 2015Aby se ale sen nezměnil v noční můru, vyhledali v Café Imperial Zdeňka Pohlreicha, kterého seznámili se svou situací. Majitelé se zadlužili a průměrný roční obrat činí asi 400 tisíc korun, přičemž celkové náklady spojené s provozem a splácením úvěrů jsou téměř shodné s čistým ziskem. Podnik se zatím téměř neprezentuje a jediná propagace probíhá ústně na základě zkušeností zákazníků.

Rádi by se profilovali jako kvalitní „mezinárodní“ restaurace a kulturní instituce zároveň. Pořádají pravidelně žánrové koncerty (blues, jazz, alternativa, rock). Nabízeným pokrmům zatím ale chybí „ksicht“, originalita a ekonomická vyváženost. Atmosféra v kuchyni je přátelská, pracují tu mladí lidé. Chtěli by uvést nové menu, které bude obsahovat asi šest jídel typických pro portugalskou kuchyni.

Bylo by dobré najít jasný a racionální profil s nepřehlédnutelnou a jedinečnou nabídkou, odpovídající geniu loci tak výjimečného místa a filozofii provozu. Co majitelům poradil šéf Zdeněk Pohlreich, se dozvíte v repríze dalšího dílu oblíbeného pořadu Ano, šéfe!

Nenechte si 9.6. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 22:20 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 9.6. 2015:

Ano šéfe 9.6. 2015
Ano šéfe 9.6. 2015
Ano šéfe 9.6. 2015
Ano šéfe 9.6. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky