Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.10. 2017
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 9.7. 2015

9. 07. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 9.7. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 9.7. 2015:


Kulinářské pořady diváky zásobují nejrůznějšími recepty. Pořad o české gastronomii Ano, šéfe! však je úplně jiný! Majitel restaurace, která se ocitla ve finančních problémech, požádá o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů. Podávají snad studené, přesolené, nedovařené, připálené nebo dokonce nechutné jídlo?

Ano šéfe 9.7. 2015Dostávají hosté malé porce, pivo pod míru nebo limonády ve špinavých skleničkách? Jsou servírky a číšníci k zákazníkům ochotní a vstřícní? Nemusejí hosté na své objednané jídlo a pití čekat příliš dlouho? Nebo je problém někde úplně jinde? Zdeněk Pohlreich je sice přísný kritik, který pro šokující výroky nechodí daleko, ale zároveň rádce, jehož rady mají cenu zlata. Při své revizi nebude nikoho z personálu šetřit, naopak bude tvrdě prosazovat i nepopulární změny v provozu nefungujícího podniku. Po měsíci se do restaurace vrátíme se skrytou kamerou, abychom prověřili, jestli opravdu došlo ke zlepšení. Vychutnejte si znovu v repríze oblíbený pořad Ano, šéfe!

Paní Zuzana si před dvěma a půl lety s manželem Jiřím otevřela v Hořesedlech restauraci – penzion „U pavouka“. Původně stál na místě neopravený dům, který manželé celý zrekonstruovali a upravili do konečné podoby podle svého vkusu. Zuzana je perfekcionistka, kuchaři nedovolí dělat nic z prášku, dokonce i knedlíky dělají čerstvé a bramborová kaše z brambor je v jejich restauraci samozřejmostí. Rádi by konkurovali vyhlášené zájezdní krušovické restauraci U lípy.

Restaurace prosperovala dobře zhruba první rok, pak šla ale prudce dolů. Majitelka to připisuje tomu, že se do restaurace začali stahovat místní, přestože se tomu už od začátku chtěla vyhnout. Pro mladé proto nechala udělat zvláštní místnost: „hernu“ s kulečníkem, šipkami atd. a pro starší „štamgasty“ zase oddělenou formanku. Jenže mladí prý ve své místnosti nezůstávají, rychle tam zalezou, jen když přijde ona, protože se jí všichni bojí. Prostředí restaurace tak trpí, je méně „restaurační“ a více „hospodské“.

Zuzanin manžel je nesmírně hodný člověk. Personálu vše odpustí, a i když mu tam kradli, nevěřil tomu, dokud zoufalá Zuzana nevymyslela lest a číšníka chytila přímo při činu. Zuzana mu neustále nadává. Nadává i personálu a místním, kteří „lezou, kam nemají“ a nezůstávají striktně na svých místech, která jim určila. Tím vším si vysloužila přezdívku „Ďábel“, zatímco jejího manžela mají všichni za „Anděla“.

Kuchař František je neschopný, Zuzana by ho chtěla vyhodit, jenže už dlouho nemůže nikoho najít, a on se chová, jako by měl místo pojištěné na doživotí.  Druhý kuchař je Zuzanin strýc, který přišel spíš na výpomoc, protože je vyučený v oboru a Zuzana nemohla nikoho sehnat. Zůstat tu ale nechce. S personálem má Zuzana vůbec potíž: zrovna před týdnem vyhodila další číšnici, protože jí z kanceláře, kde spala jen ona a její přítel, zmizelo 30 000 Kč.

Zuzanin manžel Jiří je vyučen v oboru. Vždycky pracoval jako zaměstnanec a i Zuzana, která v oboru není vyučena, se živila jako servírka. Změnu role ze zaměstnance na majitelku Zuzana zvládla bravurně, její manžel se ale i nadále chová, jako by jeho zaměstnanci byli kolegové, drží s nimi basu, snaží se je chránit před svojí ženou, které tak ubírá autoritu, a omlouvá je, i když ho okrádají.

Šéfa Zdeňka Pohlreicha pozvala na pomoc sama Zuzana – stav její restaurace se jí už zdá neudržitelný a doufá, že jeho rady snad konečně pomohou. Jak se obávanému postrachu ledabylého personálu podaří rozplést sítě problémů U pavouka?

Nenechte si 9.7. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 9.7. 2015:

Ano šéfe 9.7. 2015
Ano šéfe 9.7. 2015
Ano šéfe 9.7. 2015
Ano šéfe 9.7. 2015
Ano šéfe 9.7. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko