Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Arthur a Maltazardova pomsta

18. 01. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Arthur a Maltazardova pomsta
Autor: Luc Besson
Nakladatelství: Alpress
Rozměry: 250 x 130 mm
Počet stran: 143 str.
Cena: 135 Kč

Knihu ARTHUR A MALTAZARDOVA POMSTA od slavného francouzského tvůrce Luca Bessona si od počátku prosince můžete vychutnat také na filmovém plátně. Nyní si knížku můžete zakoupit s originální filmovou obálkou! Arthurova dobrodružství jsou k dostání také jako PC hra s českými titulky na playman.cz.

Jedná se o třetí díl knižní série Arthur (předchozí Arthur v zakázaném městě, Arthur a Minimojové). 3. prosince přišel do českých kin stejnojmenný film ARTHUR A MALTAZARDOVA POMSTA. Kniha je určena pro děti, jedná se o dobrodružství chlapce Arthura v říši skřítků, kniha se odehrává v současnosti.

Ukázka z knihy Arthur a Maltazardova pomsta:

arthur-a-maltazardova-pomsta„Neboj se, mami, dám na sebe pozor,“ řekl jí a pohladil po tvářích, jako by jí byly čtyři roky. „Víš, jsem tam dole, u Minimojů,  moc oblíbený. Přijímají mě s otevřenou náručí, myslí si, že jsem jejich budoucí král.“ Místo odpovědi se na něj maminka usmála. „Já vím, že jsem zatím ještě malý chlapec, ale když jsem se tam dole, cítím se tak silný, skoro nepřemožitelný!“ svěřil se mamince, která ho poslouchala a dívala se na něj očima plnýma lásky. „Myslím, že jen díky Selénii jsem se stal tak silným. Je moc krásná a inteligentní. Je také odvážná a nikdy se nevzdává!“ Arturův pohled byl zamlžený a zahleděný do dálky. To byly známky, ve kterých se matka nikdy nemýlí.  „Nejsi do ní náhodou tak trochu zamilovaný?“ zeptala se tiše. „Mami!“ pobouřil se Arthur, „je mnohem starší než já! Je jí tisíc let!“ „Je to divné, když jsem tady, měřím metr deset a připadám si malý. Když se ocitnu tam dole, měřím dva milimetry a připadám si velký!“  vysvětlil podle pravdy Arthur. Mamka tohle chápala čím dál míň. „Tak velký, že se nebojím ničeho a nikoho, ani Maltazarda!“ pokračoval s elánem. Ani si neuvědomil, že pronesl zakázané slovo, jméno vzbuzující hrůzu, slabiky navždy vyškrtnuté z Velké knihy Minimojů. Devět písmem přivolávajících neštěstí, sotva je někdo vysloví.


Tuto knihu Arthur a Maltazardova pomsta koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Alpress.

PetraC
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !