Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Astrologie je hudba mé duše

5. 05. 2011 | Zajímavosti
Věštkyně Noor se vlastně jmenuje Šárka Volná. Tajemné jméno se ale spojuje s tím, co sama dělá, věnuje se kartám, astrologii a regresní terapii. Asi ji znáte z médií jako výřečnou osobu, ale je taky dost hloubavá, k esoterice přikládá i svůj vlastní filozofický pohled na život. Co je jí v ohledu věštění blízké a jaký má názor třeba na rok 2012?


Jak vlastně vznikla předívka "Noor" a co znamená?

Jméno Noor jsem před patnácti lety dostala při mé první cestě do arabského světa. Obdržela jsem ho jako dárek a znamená "světlo", které je temnotách. Na Blízkém východě jde o běžné jméno a přeložit by se dalo jako Světlana, Zora nebo Stela.

Jak ses dostala k věštění? Přišla k tobě jeho potřeba už v dětství, jednalo se o vliv rodiny?

Astroložka NootRodinné zázemí a kořeny ve mně tyto směry určitě podporovaly. Pocházím z materiálního prostředí, hladem i zimou jsme určitě netrpěli. Musím ale přiznat, že jsem velice brzy začala pociťovat jiný hlad po "něčem" a potřebovala ho utišit. Nešlo to jídlem, ani materiálními prostředky. A protože jsem předrevoluční, tedy Husákovo dítě, těch možností tolik nebylo, proto mě oslovovalo všechno, co zavánělo nějakým tajemnem. Takže jsem začínala u detektivek a tajemných příběhů, přes které jsem se dopracovala k přesvědčení, že taky existují duchovní otázky. Když se pak otevřely hranice ve hmotném slova smyslu, ale vlastně i ty duchovní, přišla k nám nová vlna literatury ze zahraničí a já chodila na různé kurzy a semináře. Potom jsem se konečně chytla a zjistila, že ten můj hlad začal být sycen.

Tvým hlavním oborem je astrologie. Jak se ti s ní ve Věštírně Květy Fialové pracuje, pomáháš si přes kameru i kartami?

Astrologie je hudba mé duše a srdeční záležitost. Není ale prvoplánově tím, co svým klientům nabízím. Ve Věštírně Květy Fialové jsou to nejčastěji karty. Hvězdy ale mají svůj osobitý jazyk, kterým komunikuji s vesmírem, skrze karty to však jde taky úspěšně.

O co je u klientů největší zájem a co děláš zrovna ty nejraději?

Největší zájem je určitě o výklad karet. Přesto mám pocit, že klienta k člověku, který provozuje tyto disciplíny přivádí často osobní strach. Pokud člověk není sám se sebou úplně spokojený a nežije v lásce, vždy je přítomná určitá forma obav. Mám pocit, že jeden z nejsilnějších strachů je ten z neznáma. Protože nevíme, co se může dít, třeba to bude fajn nebo taky ne. Důležité je budoucnost rozkrýt a připravit se na ní. Tedy posvítit do temnoty, aby bubák přestal být bubákem. Abych tnapř. rozeznala, že přede mnou jsou jenom hýbající se větve ve větru a ostatní byla jen má představa. Nejčastější motivací klientů je prostě potřeba zbavit se strachu nebo ho zmenšit, nějak mu porozumět.



Určitě se najdou zajímavé lidské výpovědi...

Setkávám se s velmi silnými příběhy. Velmi mnoho dotazů se týká hlavně partnerství. Vydrží mi, nebo budu sama/sám? Zůstane mi partner i přes problémy, které v současnosti máme? Opustí mě a přijde někdo nový, kdo by sdílel můj prostor? Časté jsou i dotazy na práci, peníze a pro získání jistoty, pocit uklidnění. Aby pak byl rozhovor člověka s člověkem  opravdu přínosný, měl by si něco z něj vzít i poradce, jinak jde o kázání, hraničící se zaváděním a egoismem. Nedávno jsem hovořila s paní od postiženého dítěte, kterou partner opustil, ještě když byl potomek miminkem. Nesmírně jí obdivuju, ona ale jako člověk můj obdiv odmítla a řekla-´co jiného jsem měla dělat? Nejsem žádná hrdinka, jen jsem se k životu postavila tak, jak přišel´.

Kromě karet a hvězd se zabýváš regresní terapií. Jak se vlastně provádí a čím tak lidem pomáháš? Skrze telefon se asi provádět nedá...

Přes telefon určitě ne. I když si umím představit, že bych se setkala s klientem, který na něco takového může být připraven. Považovala bych to ale za neprofesionalitu. Regresní terapii provádím vždy s konkrétním člověkem, kterého vidím před sebou a můžu vnímat jeho energie, jsme v přímém kontaktu. Důležité pak je nejen korigovat projevy nemoci nebo bolesti a strádání, ale snažit se hledat i kořen problému. Regrese je doslova návrat, to znamená, že chce v duši vyhledat a pak odblokovat příběh v čase a prostoru, kdy vznikal. Čistím tak hodně zážitků z prenatálního období, není ale výjimečné, když se při ručkování po provazu, tedy červené niti regrese dostaneme do minulých životů. Dozvíme se, za jakých okolností v ohledu emocí, energie a z jakého důvodu vlastně vznikla fóbie, alergie a obecně citlivost na určitý typ potíží. Dělám hodně terapií a když se "vyhmátne" ta prvotní příčina,  všechny následky by mělyzmizet a tento typ problémů by se pak už nikdy neměl vracet.

Astroložka NoorČiníš se ve Věštírně Květy Fialové, vyučuješ ale i ve vlastní škole. Jak se to spojuje?

Dobře. Aby práce měla smysl, je úžasné cítit právě zpětnou vazbu. Naši žáci, tedy vlastně z 99% žačky nám jí přinášejí tím, že se ptají na otázky, na které jsem ještě nikdy neodpovídala. Tudíž mám prostor sama se nad něčím podstatným zamyslet. Při učení vidím taky lidi přímo před sebou a dostávám se do kontaktu s jejich životní energií-ta mě nabíjí i pro mou praxi.

Znáš mnoho jazyků ze starověku a taky je překládáš. Esoterika taky souvisí s dobou minulou, jak se ale díváš na současnost? Pracuje astrologie s rokem 2012?

Musím potvrdit, že ono svým způsobem obávané datum je z astronomického, i astrologického hlediska velice významné. Za svou praxi jsem ale vykládala mnoha lidem, horoskopy tedy sestavuji i nadále a zatím jsem se nepotkala se žádným výkladem, u kterého bych si mohla říct: ano, tady vše končí. V roce 2012 už, paní Nováková, žádnou budoucnost nemáte, protože život skončí-to neplatí. Určitě očekávám transformaci, spíš vnitřní, než vnějškovou, i když podle postavení hvězd se na konci příštího roku dají předpokládat zemětřesení a další přírodní katastrofy. Vůbec ale nepředpokládám, že by skončil život jako takový. Přijde změna, na kterou se moc těším.

Čeho chceš věštěním dosáhnout a jaké jsou u věštkyně meze vývoje?

Je to paradox. Vlastně chci dosáhnout bodu, kdy si člověk se svým životem poradí. Nebude potřebovat žádné karty, protože ho opustí strach z budoucna. Přestože zůstane neznámé, nezapůsobí už hrozivě. Doufám, že tuto mez jednou překročím a pak se asi začnu živit jen tlumočením.


Rozhovor s astroložkou Noor pro Chytrou ženu napsal David Ašembryl.


Dne 5. 5. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(před a po tomto datu/čase na vaše dotazy již odpovídáno nebude - dotazy vkládejte jen v tento čas !!!!!!!!!!!!!)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Astrologie je hudba mé duše:

Astrologie je hudba mé duše
Astrologie je hudba mé duše
Astrologie je hudba mé duše
Astrologie je hudba mé duše
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Moc děkuji za obě odpovědi a přeji krásné jarní dny SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den
ano máte pravdu, odpověď je vám a týká se auta. Jiný dotaz sem na starost nedostala. Ale odpovím.Partnerství by mělo být dlouhodobé. Nedá se však určit, zda je na celý život. To záleží na vás obou.
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den, Wargano! Neměla to být odpověď místo pro místo Alenajitu pro mne, tedy pro Lenkajitu? Odpověď by se týkala auta, ale ještě jsem se ptala na jednu záležitost, a sice tuto:

Přeji krásný sluníčkový den, ráda bych se zeptala, zda se Pavel (26. 2. 1971) rozhodne strávit zbytek života se mnou nebo bude hledat jinou ženu? Moc děkuji za odpověď, Jitka (12. 8. 1968)
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den
váš život plyne pořád stejně a u vás žádné změny nejsou.Ale manžela čeká lepší platové podmínky. To vám zaručuje oběma daleko lepší žití a dohromady se zbavujete potíží a stresu. Změny jen k lepšímu.
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den ,jde vám pracovní příležitost poměrně brzy, vezme te jí na chvilku a pak přejdete rovnou do další práce a ta bude stabilní a dobrá...
Wargana kod 24
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle