Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Astrologie, láska a osud

10. 02. 2011 | Zajímavosti
My, tedy váš tým z Věštírny Květy Fialové jsme přesvědčeni, že vesmír řídí láska. Jak se to má ale se čtením z hvězd?

Země je pro nás středem dění. Žijeme na zemi a vztahovat různé kosmické děje k ní pro nás zůstává nejjednodušší, proto se hvězdy vztahují k ní. Osud člověka je závislý na jeho povaze a fyzických okolnostech, které jsou naznačené horoskopem jeho zrození. Změny ve vašem životě pak závisí na naší vůli a schopnostech usměrnit takové předpoklady.

Pozor, astrologie nikdy nehlásila fatalismus, tedy podstoupení svého osudu hvězdám, jak jste určitě někdy slyšeli. Jde o poznání našich individuálních schopností a možností. Vybízí jen klienta, aby jich pro sebe lépe využil. Základem je poznat sebe sama, tedy pochopit lépe základní úkoly svého života, posoudit je a uvědomit si jeho kvality i nedostatky. Na základě zhodnocení klientem a jeho astrologem se pak nabízí optimální možnost řešení v lásce, rodinných vztazích, práci, financích a pomoc při prevenci zdraví.

Věštírna Květy FialovéAstrologie se zrodila už v dávné Mezopotámii, Egyptě, dodneška si bez ní nedokážou život představit stamilióny klientů v Číně ani Indii. Astrologové a věštci tisíce let pozorovali planety i hvězdy a závěry činili teprve ze svých výsledků. Horoskopy v historii byly tak přesvědčivé, že se podle nich řídili britští a španělští králové, američtí prezidenti a postavila se města jako Washington nebo gotická Praha za Karla IV. Naprosto přesné předpovědi Johanna Keplera nebo Tycha de Brahe pomáhaly Rudolfu II. a Valdštejnovi.

Dnes si nedávají horoskopy vykládat jen lidé a podniky, ale taky vlády nebo třeba tajné služby. Astrologie nepomáhá jen při řešení milostných a rodinných vztahů, které jsou nejdůležitější, ale i při zakládání firem, upozornění na vhodné okamžiky pro seznámení, cestování, výhodné obchody, nebo při hledání práce, lepších finančních možností a zdraví. Stačí jen vědět klientův co nejpřesnější čas a místo narození a může se začít, víc ani vlastně není potřeba. Z data narození a postavení planet v určité chvíli se dá ihned předpovídat, radit a nabádat, taky vést klienta blíž k jeho správné cestě, nikdy by se ale nemělo zasahovat do jeho svobodné vůle.

Nejde totiž o zasahování do lidských osudů! Naopak, se souhlasem klienta jde o pomoc a rozuzlení spletitých situací. Taky je třeba pořádně se vypovídat, což hodně pomáhá. Dobrý astrolog má u člověka vzbudit víru v sebe sama. Jde o pokus vyrovnat se s problémy, to zlé v minulosti přijmout jako nevyhnutelné, kterému ale jde v budoucnu předejít. Osud člověka se pak měří podle pozitivních emocí, které nastřádá a zušlechtí ve své duši. Pak je rozesíláme všem lidem, se kterými jsme v kontaktu a náš život se může znovu zlepšit. Nekopat kolem sebe prostě má cenu, situace přijaté s čistým srdcem a myšlenkami se můžou změnit, pokud po tom toužíme! Přijetí určitého utrpení v životě, kterému se nevyhnou ani šťastlivci totiž vede k růstu anděla v naších duších.

Taky vy jste dítě vesmíru a máte svého anděla strážného. "Hvězdy naznačují, ale nenutí" a proto jsou spíš pomocníky. Přinášejí nám důkaz o našem růstu nebo stagnaci a výklad horoskopu z rukou a slov kvalitního astrologa nám přinese lepší vyhlídky. V životě je vždy možnost postupovat dál a každý má svou unikátní cestu, která se v horoskopu prostě ukazuje a dá vysvětlit.


Váš astrolog David
Autor je členem Věštírny Květy Fialové


Dne 10. 2. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(po tomto datu/čase na Vaše dotazy již odpovídáno nebude!)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrý večer
Jednou ano. Nejsem si jistá, zda máte momentálně partnera, karty mi vás neukazují jako zadanou. Pokud máte partnera, dítě nebude s ním.Tento rok to ještě nebude.
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý večer
energie na přestavbu máte dost, ale finančně to bude náročnější než čekáte. Pozor na firmy, ohlídejte jejich práci, nenechávejte je pracovat bez stavebního dozoru, hrozí nenávratná ztráta.Přestavbu dokončíte, budete však volit trochu jinou variantu, než plánujete teď. Je složitější a nechce se vám do ní, ale výsledek je daleko lepší.
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
Vztah má předpoklady vydržet, práci byste najít měla, ne hned.O bydlení se bát nemusíte, přijde nějaká skvělá příležitost, je vám daná.
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
dobrý večer
zaměstnání stagnuje, nabídky tu moc karty neukazují. S bratrem je to bez komunikace.Problémy se neřeší, spíše prohlubují. Celý rok bude velice namahavý a bude vás vše stát hodně úsilí.
Wargana kod 24
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý večer
práci najde, spíš brigádu na léto. Maturitu udělá, zřejmě na dvakrát.
Wargana kod 24
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles