Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Astrologie, láska a osud

10. 02. 2011 | Zajímavosti
My, tedy váš tým z Věštírny Květy Fialové jsme přesvědčeni, že vesmír řídí láska. Jak se to má ale se čtením z hvězd?

Země je pro nás středem dění. Žijeme na zemi a vztahovat různé kosmické děje k ní pro nás zůstává nejjednodušší, proto se hvězdy vztahují k ní. Osud člověka je závislý na jeho povaze a fyzických okolnostech, které jsou naznačené horoskopem jeho zrození. Změny ve vašem životě pak závisí na naší vůli a schopnostech usměrnit takové předpoklady.

Pozor, astrologie nikdy nehlásila fatalismus, tedy podstoupení svého osudu hvězdám, jak jste určitě někdy slyšeli. Jde o poznání našich individuálních schopností a možností. Vybízí jen klienta, aby jich pro sebe lépe využil. Základem je poznat sebe sama, tedy pochopit lépe základní úkoly svého života, posoudit je a uvědomit si jeho kvality i nedostatky. Na základě zhodnocení klientem a jeho astrologem se pak nabízí optimální možnost řešení v lásce, rodinných vztazích, práci, financích a pomoc při prevenci zdraví.

Věštírna Květy FialovéAstrologie se zrodila už v dávné Mezopotámii, Egyptě, dodneška si bez ní nedokážou život představit stamilióny klientů v Číně ani Indii. Astrologové a věštci tisíce let pozorovali planety i hvězdy a závěry činili teprve ze svých výsledků. Horoskopy v historii byly tak přesvědčivé, že se podle nich řídili britští a španělští králové, američtí prezidenti a postavila se města jako Washington nebo gotická Praha za Karla IV. Naprosto přesné předpovědi Johanna Keplera nebo Tycha de Brahe pomáhaly Rudolfu II. a Valdštejnovi.

Dnes si nedávají horoskopy vykládat jen lidé a podniky, ale taky vlády nebo třeba tajné služby. Astrologie nepomáhá jen při řešení milostných a rodinných vztahů, které jsou nejdůležitější, ale i při zakládání firem, upozornění na vhodné okamžiky pro seznámení, cestování, výhodné obchody, nebo při hledání práce, lepších finančních možností a zdraví. Stačí jen vědět klientův co nejpřesnější čas a místo narození a může se začít, víc ani vlastně není potřeba. Z data narození a postavení planet v určité chvíli se dá ihned předpovídat, radit a nabádat, taky vést klienta blíž k jeho správné cestě, nikdy by se ale nemělo zasahovat do jeho svobodné vůle.

Nejde totiž o zasahování do lidských osudů! Naopak, se souhlasem klienta jde o pomoc a rozuzlení spletitých situací. Taky je třeba pořádně se vypovídat, což hodně pomáhá. Dobrý astrolog má u člověka vzbudit víru v sebe sama. Jde o pokus vyrovnat se s problémy, to zlé v minulosti přijmout jako nevyhnutelné, kterému ale jde v budoucnu předejít. Osud člověka se pak měří podle pozitivních emocí, které nastřádá a zušlechtí ve své duši. Pak je rozesíláme všem lidem, se kterými jsme v kontaktu a náš život se může znovu zlepšit. Nekopat kolem sebe prostě má cenu, situace přijaté s čistým srdcem a myšlenkami se můžou změnit, pokud po tom toužíme! Přijetí určitého utrpení v životě, kterému se nevyhnou ani šťastlivci totiž vede k růstu anděla v naších duších.

Taky vy jste dítě vesmíru a máte svého anděla strážného. "Hvězdy naznačují, ale nenutí" a proto jsou spíš pomocníky. Přinášejí nám důkaz o našem růstu nebo stagnaci a výklad horoskopu z rukou a slov kvalitního astrologa nám přinese lepší vyhlídky. V životě je vždy možnost postupovat dál a každý má svou unikátní cestu, která se v horoskopu prostě ukazuje a dá vysvětlit.


Váš astrolog David
Autor je členem Věštírny Květy Fialové


Dne 10. 2. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(po tomto datu/čase na Vaše dotazy již odpovídáno nebude!)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Změny budou pokračovat i nadále, máte tam rozhodnutí a nelekejte se překážek čeká Vás jich dost, ale konec dobrý, všechno dobré.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
O vnučku se nebojte, vše zvládne.
Obrázek uživatelky
profil
S přítelem i nadále stejný stav, bývalý manžel také nevidím změnu, děti vycházení s nimi v normě a finance tam bude pozitivní nabídka.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vypadá to, že se Vám život zahýbe, ale správným směrem. Vidím pozitivní změny v oblasti mezilidských vztahů,zdaví v normě.
Obrázek uživatelky
profil
No vypadá to, že spíš budete uvažovat o stažení prodeje a to dost nečekaně.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles