Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Autobusem do Brna - z toho hrozí obrna

2. 04. 2011 | Vaše příběhy
Vážím si toho, že autobusová doprava za poslední roky má u nás zelenou, respektive žlutou. Není nad pohodlné cestování s toaletou v na palubě. To se člověk před jízdou nemusí bát zajít do lahůdek na chlebíčky a pořádně to zapít.

Pamatuji na studem upocené cestující, kteří s prosíkem žadonili, aby jim řidič zastavil u nejbližší pumpy, což cestou na Vysočinu není zrovna jednoduché.
Bylo před pátou hodinou ráno a polospící cestující již postávali u autobusu. Stevardka ten den asi zrovna nebyla vyspalá do růžova, takže hned po otevření dala cestujícím jasně najevo, že pokud nemají drobné, na pětistovky jim nikdo nevrátí. Že je vůbec nemusí brát, že je může nechat v Praze. Se slovy, že její ani řidičova povinnost není mít připraveny drobné na velké bankovky, nikdo z cestujících nepočítal. Až na pár studentů, kteří si dopředu zajistili místenky přes internet. Při ceně okolo 200 Kč se mi pětistovka nejevila jako nepřiměřená bankovka.

Vzhledem k tomu, že někteří cestující jeli po dlouhé době a možná ani s internetem nepracují, mohl být přístup stevardky lepší, ale co chcete v neděli v 5 hodin ráno.

S orientací uvnitř měli někteří taktéž problémy, takže dostali vynadáno, že sedí na jiném místě. Tón ani způsob jednání se k mladé slečně stevardce nehodil ani náhodou. Nakonec se podařilo už za jízdy všem vrátit drobné na bankovky, ale v autobuse byla nálada na bodu mrazu. Dusnou atmosféru najednou přerušil naučený milý hlas v mikrofonu. Přeji vám všem hezký den, jmenuji se Míša a přeji vám všem příjemnou cestu. Kdo chtěl spát, měl smůlu. Příval slov pokračoval, následovala televizní reklama, nabízení sluchátek, ale i ten, kdo si myslel, že si je dá na uši a bude mít pokoj, tak se spletl. Cestujícím se nabízel tisk, za chvíli to byl rozpustný čaj a káva, které někteří přezdívají tekutý štěrk. Za chvíli se sbíraly obaly od sluchátek, prázdné kelímky od nápojů, potom odpad. V Jihlavě nastoupili další cestující a vše se opakovalo znovu. V Brně jsem si řekl, že příště pojedu vlakem.
 
Tam Vás akorát na začátku zkontroluje průvodčí, a potom můžete v klidu spát. Ale v budoucnu chce žlutá společnost provozovat i vlaky, tak to abychom se obrnili, ale hlavně to přeji Míše.

pppeettrr - čtenář
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ještě jsem s nimi nejela, ale lidé si většinou chválili...až teď co jezdí i vlak, tak si známý ze Zlína stěžoval, že i když měl lístek na autobus, řidič je zavezl do Olomouce k nádraží a museli jet vlakem dál do Prahy.. chtěl jet autobusem v klidu a ne přestupovat se zavazadlem, tak říkal,že příště pojede vlakem.....
Obrázek uživatelky
profil
Též na student agency dopustit nedám, děvčata - stevardky jsou milé a ochotné.
Jezdi vlakem, rozhodně se bezpečně vyspíš v nebezpečném kupé, pojedeš jednou tak dlouho za jednou tak velké peníze
Obrázek uživatelky
profil
Jezdím jedině s touto společností, mám ty nejlepší zkušenosti.
Obrázek uživatelky
profil
na student agency nedam dopustit! jednou jsem s nima jela nahodou a byla jsem tak nadsena, ze ted uz skoro jinak do prahy nejezdim. verim tomu, ze kdyby jsi stevardku pozadal, at ti da pokoj, ze chces spat, vynasnazila by se neobtezovat. i pro ni by to byla uleva, ze ma o jednoho klienta na starost min.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles