Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Autonehoda po noční směně

16. 03. 2011 | Vaše příběhy
Jelikož mám řidičský průkaz už pěkných dvacet pět let, neobešla jsem se za ty roky bez dopravní nehody. Asi při mně stáli všichni svatí, protože jsem měla autonehody dvě a ani jednou jsem je nezavinila a naštěstí se nikomu nic nestalo. Pouze na autě a to většinou ne mém.

 Jedna nehoda se mi stala v Praze, když jsem  jela po noční směně domů a měla jsem před sebou 60 km. Stála jsem na semaforu, na červenou a najednou do mě zezadu ohromnou rychlostí narazilo auto. Tou ránou jsem poodjela několik metrů. Vylezla jsem z auta a šla se zeptat řidičky za mnou,
co se děje. Velice se omlouvala, že si nevšimla, že stojím. Přijela policie, vše sepsala, řidička zaplatila pokutu a já mohla odjet. Já měla Škodovku, motor vzadu a navíc tažné zařízení, tak já měla jen namáčknuté plechy zadního kufru dovnitř. Moje auto bylo pomačkané, ale pojízdné. Zato nepozorná řidička dopadla o hodně hůř. Její auto bylo nepojízdné a musela čekat na odtahovou službu. Měla nějaké lepší auto, které mělo motor  vepředu a tím, jak najela na tažné zařízení, si něco prorazila - asi chladič a vytekla jí voda.
Hned odpoledne jsem měla telefon. Volal mi majitel poškozeného auta, že by se chtěl sejít. Dozvěděla jsem se, že řidička byla cizinka, auto měla půjčené, ještě k tomu nové a tak se majitel chtěl dohodnout, abych stáhla výpověď, že se se mnou vyrovná hned. Přišel by o bonus. A tak jsme se dohodli, majitel mi zaplatil opravu a s mým souhlasem zařídil stažení výpovědi.
A jak k nehodě došlo? Řidička právě psala esemesku, shodou okolností majiteli toho bouraného vozu. Proto si nemohla všimnout, že před ní stojím.
Ale hlavně, že nebyla újma na zdraví. Já jsem si jen hnula krční páteří, ale za pár dní  bylo vše v pořádku. Měla jsem opěrky hlavy.


A pak se divíme, že policie si vymýšlí nové a nové zákony a zákazy…

Oliik – čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Cestou jsme míjeli osobák a věřte, nevěřte, řidič si četl. Vždy kouknul před sebe a zase do novin, které držel jednou rukou. Rychle jsme ho minuli, abychom nebyli svědky nějaké nehody!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
A co se toho komentáře týče, taky bych jela vlakem. Já při řízení telefony zásadně neberu. Když jsem na místě, kouknu, kdo volal a volám zpět.
Obrázek uživatelky
profil
jednou jsem jela s kolegyni, cerstvou majitelkou ridicaku trasu Hradec Kralove - Ceske Budejovice na seminar. Celou cestu prijimala a odepisovala na sms pri rizeni! a to jsme jely v desti, spatna viditelnost, kdo zna silnicky pres vysocinu, vi, ze je to tam nebezpecne i bez smskovani.. Nazpatek jsem neriskovala jela vlakem. Kupodivu pri kolegyni stoji asi andel strazny, nehodu jeste nemela, jeszdi uz par let stejnym zpusobem.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles