Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Barvy nám řeknou všechno

7. 04. 2011 | Zajímavosti
Věštkyně Janka má široký záběr. Klientům pomáhá skrze barvy, karmickou numerologii, reiki, Seichim a Ra Sheebu. Že jste o některých uměních nikdy neslyšeli? Tak si přečtěte náš rozhovor a zjistíte tak něco nového!

Janko, tvůj zájem začal u tarotových karet. Jsou podle tebe základem věštění? Ve Věštírně vykládáš z vlastních karet.

Můj zájem opravdu začal tarotovými kartami, zajímala jsem se o ně už odmalička. Karty mám vlastní a dostala jsem se k nim zajímavě. Když jsem se rozhodla, že je budu vykládat, hledala jsem samozřejmě způsob ´jak´. Kamarádka, která už z tarotu věštila dlouhou dobu mi řekla: ´víš, nejlepší bude, když si namaluješ karty vlastní. Dáš do nich vlastní energii a tak budou promlouvat daleko lépe´. Takže jsme vzali tužku, papír a zkrátka jsme malovali.

Jak se vlastně malá Janka dostala k věštění? Ovlivnila jí rodina, přátelé, příroda nebo tajemství vesmíru?

U mě to byla spíš zvědavost a tajemství vesmíru. Nikdo z mé rodiny nevěští, nezabývá se esoterikou a podobnými vědami. Jsem spíš ve vlastní rodině taková prostě podivná existence.

Astroložka JankaKdo z věštců nebo podobně nadaných osob tě hodně ovlivnil a jeho učení bys mohla doporučit?

Je těžké vybrat. Napadl mě ale jeden báječný člověk, Mark Komisarov. Pochází sice z Ruska, ale už 21 let žije v USA. Zabývá se ´Komisarovou´ metodou, která v lidech rozvíjí šestý smysl a učí je vidět se zavřenýma očima. Tvrdí, že každý člověk má rozvinutých pět základních smyslů. Máme ale i vědomí a podvědomí, kde podle něj funguje človíček, od kterého procházejí informace do našeho vědomí. Pokud zpráva z podvědomí nemůže projít ani jedním z pěti ´otvorů´, Mark Komisarov lidem zjednodušeně pomáhá otevřít otvor šestý. Aby tak mohly k nám z podvědomí přicházet vjemy, ke kterým bychom se jinak nedostali. Potom je možné, že dokážeme číst, aniž bychom měli otevřené oči. Taky předvídat, co se stane, protože když se můžeme spolehnout na síly podvědomí, dostane se nám informací o blízké situaci krátce před tím, než nastane. Jeho učení jsem si prošla a doporučuji ho zvlášť rodičům, kteří mají děti se slabým zrakem.

Numerologie, tedy rozbor čísel je lidem docela známý, karmická numerologie je ale specifická. Co jsi schopná se během rozboru dozvědět, jak tím klientům pomáháš?

Při rozboru data je u karmické numerologie nezbytně nutné vědět i hodinu narození. Na základě ní vytvářím tzv. numeroskopy a získávám vlastně vědomosti o tom, kde může být v životě klienta blok. Nacházím tam taky informaci, jakou cestu si duše klienta pro současný život vybrala. Proto objevím jeho úkol a cíl pro konkrétní život v současnosti.

Věštění má hlavně pomáhat léčit lidskou duši. Jaké s tím máš sama zkušenosti u klientů Věštírny?

Pokud mi zavolá klient, u kterého narazím na určitý blok, zdravotní nebo psychický, vždycky se mu snažím poradit nějaký rituálek. Nebo pomoc za účasti vesmírných energií, spoléhám hlavně na léčivou moc barev. Na první pohled se barvičky někomu zdají jenom jako hloupost, můžou nám ale pomoci taky u základních onemocnění a problémů. Občas se tedy divím, že mají naprosto úžasné účinky.

Věštírna Květy FialovéJaká je základní spojitost s lidskou intuicí, když ty barvy rozebíráš? Jedná se v tomto případě o rozbor aury?

Ne, o něj se nejedná. Auru bych vidět nemohla, protože toho člověka před sebou na kameře nemám. Jedná se spíš o barvy, které nás obklopují. Pokud třeba v kartách vidím, že klient má problém v oblasti žaludku, třeba žaludeční vředy, doporučím mu, aby si bříško, nebo přímo pupík zabalil do žluté barvy. Může jít o barvu trička, o šátek nebo během spánku pyžamo. Všechno musí být jen přiložené na bolavé místo, tedy oblast žaludku. Právě žlutá vyzařuje léčivé paprsky a krásně ho uklidní. Když se barva nějakou dobu aplikuje, mohou se vředy stáhnout a člověka navíc nabije, prostě mu dodává radost.

Vyléčení konkrétních lidí určitě zahřeje u srdce...


Ve Věštírně ale klientům o zdraví jednoduše neradíme, ale ladit energiemi směrem ke zdraví můžeme. Jednou jsem např. řešila problém s cystou na vaječníku, maminka mé známé měla jít na operaci. Protože mívá velké problémy při narkóze, muselo se to řešit jinak. Pohlavní orgány jsou spojené se druhou čakrou, která má oranžovou barvu, takže se musel podbřišek zabalit do oranžové. Mamince se po dvou dnech udělalo zle. Takže si šátek musela sundat a přikládat ho jen na krátké, přerušované intervaly. Barvu začala postupně snášet  takže šátek mohla mít ovázaný i před den. Všechno nakonec dopadlo dobře, asi po dvou měsících šla na kontrolu a šlo o to, jestli se cysta stáhla, nebo maminka musí na operaci. Ale cysta zmizela!

Jak fungují barvy v ročních obdobích? Nyní přišlo jaro, co lidem doporučíme?


Protože se řeší srdeční záležitosti, tak pro přitažlivost v lásce doporučuji nosit světlounce, trávově zelenou. Je to nádherná barva srdeční čakry. Srdíčko spojujeme taky s růžovou barvou. Pokud cítíme problémy s jarní únavou, nemusíme se bát popadnout červenou barvu. Když máme problém na sebe vzít červené tričko nebo kalhoty, vezmeme si spodní prádlo, které nám dobije naší první čakru. Dá nám to obrovskou sílu, radost a únava se rychle potlačí.

Původem asijské reiki teď u nás rychle nabývá na oblíbenosti. Jaké s ním máš zkušenosti?

Reiki je vlastně léčení prostřednictvím kosmické energie. Sama se vlastně přes sedmou čakru napojuji na univerzum, vesmír a žádám ho o sílu. Není to moje energie, jsem pro ní jenom prostředník, vlastně kanál. Nakonec mi vyzařuje z rukou. Jestli mám klienta přímo u sebe, mohu ho léčit dotekem, když mu přikládám ruce na postižené místo. Pomocí reiki hlavně harmonizuji jeho čakry. Když se mnou klient řeší problém po telefonu, dá se energie posílat na dálku pomocí speciálních znaků. Vyrovnává a léčí stejným způsobem.

Přiznám se, že ve věštění se docela vyznám, ale znalost Ra Sheeba a Seichim mi trochu uniklo. Jak vlastně pomáhají, čím jsou specifické?

Jedná se o léčivé energie a seichim je vlastně součást reiki. Ra Sheeba je energie pocházející původem z Egypta, která se spojovala především se samotnými faraony, co měli moc léčit těmito energiemi druhé. V nedávné době, asi v posledních pěti letech se mezi námi tyto mocné energie znovu objevily, aby lidem znovu pomáhaly. Je to dost silná energie třeba ve srovnání s reiki, která je spíš taková jemňounká. Seichim a Ra Sheeba jsou naopak velmi silné energie a rozpouštějí nám dokonce i karmu, tedy bloky v nás, ať už ty současné, nebo minulé. Tak účinně pomáhají klientům.

Esoterika

Mezi 8. a 10. dubnem, tedy pátkem a nedělí proběhne na holešovickém Výstavišti v Praze festival Esoterika, kde taky budeš vystupovat.


Určitě zvu všechny čtenáře, aby se na nás přišli podívat. Já budu mít např. 8. dubna v 10:30 hodinovou přednášku právě na téma barev a čaker. Zájemci si mohou vyslechnout, jaké barvy si vybíráme. Už když se totiž probudíme, tak intuitivně saháme po specifickém oblečení. Není náhoda, že každý den se nám líbí něco jiného. Oblečeme si třeba červený svetr a druhý den bychom si ho vůbec nevzali a saháme po té zelené. O té alchymii barev budu mluvit stejně ráda, jak o svých kartách, které ukážu. V pátek a neděli pak budu k dispozici právě jako kartářka a všem návštěvníkům ráda vyložím karty. Těším se!

Rozhovor s věštkyní Jankou pro Chytrou ženu, autor David Ašembryl


Dne 7. 4. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(před a po tomto datu/čase na vaše dotazy již odpovídáno nebude - dotazy vkládejte jen v tento čas !!!!!!!!!!!!!)




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Práce, práce a práce. Nové plány a příležitosti.Tento rok budete zanedbávat milostný život, za to příští rok si to vynahradíte.Do měsíce pozor na okradení, ztrátu dokladů a peněz.
Obrázek uživatelky
profil
Není jednoduché odpovědět na tak zásadní otázku. Jste osoba plná energie, jen jste jí ne vždy správně využívala. Máte výrazné psychologické nadání, umíte do hloubky rozebírat druhé. Hodně by vám pomohlo jim pomáhat, máte nadání pro arteterapii, podle všeho brzy obnovíte svou vnitřní víru v anděly, spojené se sluncem. Znáte bolest a démony erotické žárlivosti i smutku, ale dokážete se dostat i do centra svého i jiných bytostí a vyjádřit své jádro. A to je cenné
Obrázek uživatelky
profil
V květnu okolo 20. se vám dostane velice zajímavé nabídky, máte nadání pro práci v kanceláři jako úřednice, i obchodní nadání, dokážete i dobře psát. Umíte vychovávat děti a vést kroužky, povzbuzovat mladší osoby. Firma by mohla být zaměřená i na cestování a sport, v tom byste se plně realizovala. Na podzim už bude všechno důležité vyřešené.
Obrázek uživatelky
profil
Jste senzitivní, ale máte i velké naděje a plány. Máte opravdu pěkný horoskop a stěhování v období mezi 24. červnem a 22. červencem vám přinese štěstí-dodá vám nové možnosti díky změně prostředí a místa. Budete mít velice pozitivní zralý věk a hodně vás toho čeká, chyba je jen ve vás, že si nevěříte. Věnujte se reiki a najdete svou silnou energii!
Obrázek uživatelky
profil
Okolo vás jsou teď lidé, co vás využívají, udělali vám problémy u úřadů. Cítíte se, že nemůžete různými směry a nemáte oporu, ta ale přijde od jednoho člověka cizince. Můžete se víc realizovat v oboru módy, voňavek, kadeřnictví, zdravotnictví, farmacie nebo umění, třeba jako přivýdělek, máte vkus a umíte se prezentovat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles