Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baví Vás být v pohybu? Nepodceňujte přípravu ani následnou relaxaci.

22. 01. 2018 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Ať už si chcete vyběhnout nebo plánujete vyjet na lyže či běžky, nebo si dát túru zimní přírodou, příprava se vyplatí. To platí pro všechny skupiny, takže nezáleží, jestli  sportujete pravidelně nebo jen občas, obojí je dobře. Aerobní aktivity jsou totiž to nejlepší, co si můžete dopřát.  Rozproudíte krev a okysličíte tělo, vyčistíte hlavu, posílíte svaly a i když si dáte pěkně „do těla“ budete se cítit skvěle. Nemusíte systematicky trénovat, postačí na sobě pracovat a vědět, co je pro vaši kondici dobré a vám vyhovuje. Jednoduše poslouchat svoje tělo a tím  předejít zbytečným zátěžím pohybové aparátu i nechtěným následkům.

Alpa Sport Star hřejivá emulzeAlfou a omegou je dynamický strečink.
Zvyšuje aktivitu svalů i jejich ohebnost, intenzivně prokrví tkáně a celkově zlepšuje pohyblivost. Navíc dokáže zlepšit termoregulaci a zlepšit výkon při menší námaze. Klouby je třeba zahřát a rozhýbat a tím dojde k vylučování  kloubního mazu, který šetří  klouby a podporuje hybnost.
Pro zahřátí je ideální použít hřejivou emulzi od Alpy. Alpa Sport Star hřejivá emulze START připraví tělo na fyzickou zátěž.
Je učená pro masáž svalů před výkonem sportovců i těch, kteří sportují jen rekreačně. Zázvorový extrakt a kafr prokrví svaly a prohřejí svaly, tak aby zvládly větší námahu bez přetížení. Oceníte přírodní složené a ideální konzistenci, která umožní příjemnou masáž. Emulze výborně funguje také  na zatuhlé svalstvo, které uvolní a zbaví bolesti. Přípravek obsahuje kreatin, který urychluje  regeneraci  a pomáhá zlepšit fyzickou kondici. Jde o přípravek, který funguje, takže ho neváhejte použít .

Co je to dynamický strečink a jak se liší od statického?

Alpa Sport Star chladivá emulze RELAXStatický strečink není před běháním vhodný, protože protáhne pouze sval a utlumí aktivitu svalových vláken, čímž sníží jejích výkon. Dynamický je pravým opakem. Cviky provádíme v pohybu a jde o různá kroužení, úklony a předklony trupu s fixovanou pánví. Pokud děláme kmihy, nikdy nejde o prudké nebo trhavé pohyby. Umožní prohřát střed těla a tak zajistí správné držení těla i koordinaci  všech jeho částí.

Stejně důležité je protažení po výkonu. Zhruba 20 min po doběhnutí jsou svaly maximálně prokrvené a protažením zkráceného svalstva předcházíme bolesti po výkonu i zraněním. Správným strečinkem současně posilujeme svalovou sílu, zvyšuje se  svalová elastičnost a stáváme se ohebnější. Správný strečink pomáhá regeneraci svalů a způsobuje, že se po výkonu cítíme dobře.

Alpa Hemato krém

Svalovou relaxaci dokáže podpořit Alpa Sport Star chladivá emulze RELAX . Emulzní masáž dopřeje svalům uvolnění a relax po výkonu. Mentol a silice ze sibiřské jedle uvolňují svaly, obnovují  rovnováhu a podporují  jejich regeneraci. Přípravek odstraňuje svalové napětí a s ním spojené bolesti. Mentol postižená místa příjemně zchladí a kreatin pomůže dostat se zpět do kondice.


Běžnou součástí pohybových aktivit jsou i drobná poranění


I tady má Alpa řešení, které vás rychle vrátí zpět do hry.  Alpa Hemato krém je speciální přípravek pro urychlení rehabilitace pohybového aparátu při zhmoždění, vymknutí, vykloubení  nebo namožení kloubů či svalů při sportu i při úrazech. Zmírňuje otoky a pohmožděniny a podporuje vstřebání modřin. Obsahuje vysoký podíl methylsalicylátu, který  prokrvuje svalstvo, podporuje regeneraci postiženého místa a přinese okamžitou úlevu od bolesti. Obsažený mentol zase příjemně zchladí a uleví. Alpa Hemato krém výrazně zrychluje rekonvalescenci po úrazech, zmírňuje bolestivost a otoky při zlomeninách, natažených vazech, urychluje proces hojení při zhmožděninách. Nanáší se na postižené místo jemnou masáží, která podpoří vstřebání.




Více informací na www.alpa.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Baví Vás být v pohybu? Nepodceňujte přípravu ani následnou relaxaci.:

Baví  Vás být v pohybu? Nepodceňujte přípravu ani následnou relaxaci.
Baví  Vás být v pohybu? Nepodceňujte přípravu ani následnou relaxaci.
Baví  Vás být v pohybu? Nepodceňujte přípravu ani následnou relaxaci.
Baví  Vás být v pohybu? Nepodceňujte přípravu ani následnou relaxaci.
Baví  Vás být v pohybu? Nepodceňujte přípravu ani následnou relaxaci.
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak to bys mi přála?
Obrázek uživatelky
profil
11x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
cože? 10?..dobrýSmajlík* *21**
Obrázek uživatelky
profil
Naopak! Už jsem od časného rána dobře rozpohybovaný.
Obrázek uživatelky
profil
10x Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles