Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baví vás práce na zahradě, nebo opravujete dům? Pomohou vám užiteční pomocníci

6. 04. 2020 | Rekonstrukce
-Komerční sdělení-

S příchodem jarních měsíců, které jsou brzy tady, se mnoho z nás pouští do sázení, zušlechťování zahrady, ale také do rozsáhlejších rekonstrukcí domků, chat či bytů. Aby se nám venku, stejně jako uvnitř, pracovalo dobře, je skvělé mít vychytávky, díky nimž nám práce půjde snadno a rychle. A také je potřeba věnovat péči sobě – mít spolehlivé oblečení, obuv a příp. bezpečnostní pomůcky.

Důležité je cítit se pohodlně


Pracovní oblečení, které při práci venku i uvnitř oceníte pro jeho skvělé funkce, může být nejen praktické, ale i velmi hezké. Důkazem toho jsou pracovní oděvy engelbert strauss. Najdete tady kalhoty do pasu i s laclem z rozmanitých materiálů, slušivé vesty, různě teplé bundy, výstražné oblečení, protipořezové lesnické kalhoty, ale také různé šortky, mikiny, trička… Nenechte se mýlit, že jde o pánskou záležitost. I pro dámy je tady bohatá nabídky. Určitě si vyberte, ať už potřebujete oblečení pro běžné činnosti, nebo pro speciální práci.

Připravené a funkční nářadí je polovinou úspěchu


Aby vám práce šla, jak má, je podstatné mít dostatečné vybavení. Chybí vám nářadí, upevňovací technika, nebo třeba štětce, lepicí pásky a jiné nezbytnosti? I to vše tady koupíte, navíc za příjemné ceny. Hodně zboží je v nabídce za akční cenu.

Být v bezpečí


Jak již jsme zmiňovali, myslete na svoji bezpečnost. Jestliže vás čeká sečení trávy, je dobré používat ochranu zraku. Stejně tak tomu je při řezání dřeva, kdy je vhodné použít i boty s kovovou špicí a protipořezové kalhoty. Při hluku dbejte o chránění uší, mít poškozen sluch a slyšet o desítky procent hůře než dřív, je velmi nepříjemné. Předejděte tomu. Ochranných pomůcek je mnoho a záleží především na druhu práce. Podívejte se na engelbert-strauss.cz a vyberte si dle vlastních potřeb.

Engelbert Strauss je prodejce, který dbá na vaše pohodlí, bezpečí, hezký vzhled i cenovou dostupnost. Díky němu získáte partnera, díky němuž vám bude práce potěšením.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles