Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Beauty triky pro krásnější pleť

3. 07. 2019 | Krása
Lepidlo smíchané s aktivním uhlím, soda s citrónem, holící pěna nebo čištění pórů pomocí dentální nití na zuby. Nevěříte? Internet je doslova prošpikovaný netradičními postupy, které zaručují dechberoucí pleť. A protože „“udělej si sám“ na nás útočí ze všech stran, připravili jsme pro vás přehled těch nejroztodivnějších receptů, jak si vyčistit pleť.
 

Černá je dobrá. A s lepidlem ještě lepší!

Řeč je o černé slupovací masce původem z Asie. Její největší sláva, kdy na vás vyskočila v okamžiku přihlášení na Instagram, už sice pominul, ale černé tečky jsou věčné. Recepty na zázračnou masku tak řada beauty kutilů zásobuje internet dodnes. Postup je jednoduchý, stačí si koupit v lékárně aktivní černé uhlí, malé balení tekutého lepidla a můžete začít s cíděním pórů. Smíchejte malé množství uhlí s lepidlem a vytvořte tekutou černou hmotu, tu potom pomocí širokého štětce naneste na místa, která chcete vymítit od černých teček. Maska se po pár minutách změní v gumu, která by měla podle doporučení vyčistit všechny nečistoty, ale i úspěšně depilovat. Takže hurá na to.

Beauty triky pro krásnější pleťS dentální nití na zanesené póry

Volá-li vaše pokožka po vyčištění a vy máte po ruce pouze dentální nit, zkuste jí pomocí obou rukou přejet nos nebo stlačit dvěma tyčinkami proti sobě. Výsledkem jsou póry zářící novotou a taky pár odřenin.

Soda, zázračný všelék

Dalším tipem, jak na staré kožní buňky, je celá řada domácích peelingů. Jedna položka se v seznamu ingrediencí pravidelně opakuje, a tou je kuchyňská soda. Podle osvědčených rad samozvaných beauty gurů patří soda mezi nejlepší suroviny, pokud jde o léčbu všemožných kožních problémů. Bílý prášek odstraňuje přebytečné kožní buňky, aniž by prý docházelo k podráždění pokožky. Pleť vybělí, a dokonce prý i omladí! Stačí jen vytvořit hustou pastu pomocí teplé vody a sody a krouživými pohyby aplikovat na tvář.  Voilá, pleť je dokonale vyčištěná a zářivě červená.

Trápí-li vás pigmentové skvrny, soda je zde opět pro vás. Smíchejte dvě lžíce jedlé sody a dvě polévkové lžíce hnědého cukru. Nezapomeňte na 1/4 šálku šťávy z citronu. Vše dobře promíchejte a aplikujte na vlhkou pokožku na dobu deseti minut. Poté omyjte teplou vodou.

Holení nebo čištění?

Potřebujete pleť zbavit líčení a po ruce nemáte žádný odličovač ani všemocnou sodu? Je čas sáhnout do kosmetické taštičky vašeho partnera. Naneste na tvář dostatečné množství holící pěny a po chvíli ji setřete vatovým tampónkem.


Zdroj, foto: Foreo



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !