Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Běh kancelářských krys 2008

10. 10. 2008 | Ze společnosti
V sobotu 11. října proběhne v Praze již 5. ročník oblíbené akce s názvem Běh kancelářských. Pro ty kdo ještě nevědí, co od této akce očekávat několik základních informací. Pořadatelská agentura Exupery vsadila na „hravost“ úředníků a manažerů.

Už samotný název závodu dává tušit, že více než o fyzické výkony se jedná zejména o neformální setkání a odreagování účastníků a samozřejmě také o pobavení přihlížejících diváků. 
Závodníci totiž absolvují trať ve svém tradičním pracovním oděvu, tedy muži ve společenském obleku (sako, kravata) a ženy ve společenském kostýmku. Povolena je jediná výjimka - sportovní obuv.

Dalšími nezbytnými rekvizitami jsou mobilní telefon v jedné ruce a složka se spisy v druhé. Start i cíl závodů je situován do centra Prahy - na Ovocný trh, kde moderátor Pavel Anděl z pódia řídí průběh závodů a soutěží. Má také právo během závodu telefonovat na mobily běžců, aby zjistil jejich aktuální polohu a fyzickou kondici. Tyto telefonáty, které jsou přenášeny do zvukové aparatury, se staly oblíbeným bodem této akce. Přihlížejícím divákům neunikne žádný detail díky velkoplošné videostěně, která je nainstalována vedle podia a na kterou jsou přenášeny i záběry z odvrácené strany tratě. Celou show doplňují „doprovodná vozidla“ v podobě Messengerů na kolech.

Běh kancelářských krysBěh kancelářských krys














Závod probíhá v kategoriích muži, ženy a smíšená štafeta, která je oblíbená zejména pro svoji možnost utkat se přímo „firma proti firmě“. Délka trati je 777 metrů a vede z Ovocného trhu do Celetné ulice, dále skrz Prašnou bránu do ulice Na Příkopech a Havířskou zpět na Ovocný trh. V přestávkách mezi jednotlivými běhy probíhají velmi populární doprovodné soutěže v hodu šanonem, jízdě na kancelářské židli nebo ve šplhu úředníků. Přijďte se pobavit a třeba i fandit.

Začátek akce je 11.10.2008 ve 14:00 a účast letos přislíbil i pražský primátor Pavel Bém.



Pořadatel „Běhu kancelářských krys“: www.behkancelarskychkrys.cz


- on -


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !