Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bělení zubů profesionálně a v pohodlí domova

16. 09. 2007 | Krása

Rozdíl opravdu poznáte!


O krásných bílých zubech sní každý z nás a právem. Řada z nás již vyzkoušela různé metody bělení zubů, avšak s výsledkem nebyla spokojena. Už nemusíte experimentovat s bělícími zubními pastami, nebo vysedávat hodiny u zubního lékaře a platit za bělení tisíce. Ptáte se proč? Máme pro Vás odpověď ....


Bělení zubů nikdy nebylo jednodušší. Stomatologové mysleli na naše pohodlí a přenesli bělení zubů ze zubních ordinací a stomatologických klinik do pohodlí domova. Vyvinuli pro nás profesionální řadu produktů White Pearl a nastartovali tím nový trend v zubní hygieně.

Se stomatologickým bělícím gelem White Pearl dosáhnete techniky ordinačního bělení zubů, avšak s úsporou několika tisíc korun, které pak můžete investovat do další péče o svůj zevnějšek. White pearl nejen účinně zesvětluje zubní sklovinu, ale fluoridy ji také aktivně chrání. Díky protizánětlivým účinkům chrání i Vaše dásně proti paradontóze a zánětům v dutině ústní.

Krásný úsměv První výsledky jsou zřejmé již po prvním týdnu aplikace gelu a přetrvají dlouhodobě až 12 měsíců.

Díky profesionálnímu složení stomatologického gelu a jednoduchosti jeho použití je White Pearl jedním z nejoblíbenějších prostředků na bělení zubů v ČR. Za 10 let na trhu udělal tisíce krásných úsměvů.

Přesvědčte se také o jeho kvalitách. Výrobky jsou k zakoupení nejen v lékárnách, ale i drogeriích Rossmann a Schlecker(Droxi). Pokud chcete objednat on-line z pohodlí domova garantujeme při objednávce nad 300 Kč poštovné a balné ZDARMA.

Tak proč White Pearl nezkusíte také? Bílé zuby Vás rozzáří, posílí Vaše sebevědomí a udělají Vás ještě atraktivnější. Ten rozdíl opravdu poznáte!


Krásný úsměv

Jak bělení zubů probíhá

Bělení White Pearl probíhá naprosto identické s bělením u Vašeho zubního lékaře. Nejprve si vytvarujete aplikátor tak, aby přesně kopíroval Vaše zuby(krok I.), následně na přední stranu nanesete profesionální stomatologický bělecí gel(krok II.) a poté aplikátor přitisknete na zuby, tak aby gel mohl nerušeně působit a nedošlo znehodnocení gelu slinami. Chcete-li se seznámit s referencemi minulých zákazníků, naleznete je na on-line.



Krásný úsměv

Výrobky White Pearl


WHITE PEARL SINGLE 1x65ml
1x tuba s 65 ml stomatologického bělícího gelu
2x tvarovatelný zubní aplikátor
1x stříkačkový dávkovač
1x škála bělosti pro Vaši kontrolu
Gel vystačí až na 65 jednotlivých bělení

Doporučená cena Kč 450,-


Pokud si zakoupíte WHITE PEARL 2x 65ml, obdržíte za cenu 595,- Kč gel na 130 bělení (2x 65 ml gelu, 4x aplikátor, 1x dávkovač, 1x škála bělosti)

Kde zakoupíte White Pearl

- drogerie Rossmann, Schlecker, Droxi
- každá větší lékárna
- na www.krasnyusmev.cz
- infolinka 606 626 646

Čištění zubů SMILE

Nedílnou součástí péče o zuby je správné a kvalitní čištění zubů. Co třeba novinka na čištění zubů SMILE? Smile je pudr pro každodenní čištění zubů, který obsahuje aktivní látky Xylitol, Peroxydone a Fluoridy. Xylitol působí jako prevence proti výskytu a tvorbě zubního kazu a účinně funguje při nezbytné regeneraci zubní skloviny, Peroxydone šetrně odstraňuje pigmenty usazené v zubech. Fluoridy zabraňují metabolismu bakterií a pomáhají při zpětném přívodu minerálů do zubu. Zubní pudr plně nahrazuje zubní pastu a je možné ho používat dlouhodobě.



Zdroj: www.krasnyusmev.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
1-bělení zubů nemění vnímavost skloviny vůči zubnímu kazu.
2-Zubní kaz je bakteriální onemocnění.Je prakticky nemožné aby došlo k porušení skloviny kazem ktery jaksi je schovany uvnitr zubu.Jak si toto vysvetlujete??ze se s kazem uz rodime?Zubní kaz zpusobuji bakterie, které jsou běžne v ustech.Tyto tvori zubní povlak a jako svou potravu mají sacharidy z nasi potravy.Ty premenuji na kyseliny ktere naletaji skloviny, která je mekka a pote se probori.Tzn. ze pri spravnem cisteni zubu nemuze vzniknout zubní kaz.
Obrázek uživatelky
profil
Taky by mě zajímalo, jak moc to je pravda, že bych měla zuby jak z reklamy na pastu. Nicméně kamarádka řikala, že to není vhodné pro zuby se zubním kazem a taky podotkla, že nejdřív je kaz v zubu a teprve pak prožere sklovinu, takže o tom kazu vlastně ani nemusíme vědět... Nejsem zubař ani nic takového, tak nevím... ona dělá zdravotní sestru u zubaře, ale od nikoho jiného jsem to neslyšela, tak jestli máte nějakou zkušenost, napište mi prosím!
Obrázek uživatelky
profil
ne ale mam to doma zkuste se zeptat zubeře mě to zubařka dala za 299kc na obědnavku
Obrázek uživatelky
profil
Už jste to někdo zkoušel?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj