Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bělící zubní pasta s uhlíkem a částicemi zlata. To musíte vyzkoušet!

19. 10. 2018 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

White Pearl GOLD bude Vaše nová zubní pasta. Je to balzám pro Vaše zuby a dásně. Je to šetrné bělení zubů a péče o zuby a dásně v jednom.

Má přírodní složení a byla vytvořena přímo pro Vaše zuby. Ne nadarmo s ní vyjdřuje spokojenost více než 98% zákazníků (dle recenzí na facebooku White Pearl).

Jak vlastně funguje?

White Pearl Charcoal Gold používá pokročilou technologii nanočástic zlata a speciálního aktivního prášku z uhlíku, který zubní sklovinu dokonale vyčistí od skvrn na nežádoucího zabarvení způsobeného pitím kávy, čaje, vína, nebo třeba kouřením a konzumací jídel zabarvujících zuby.
White Pearl GOLD
    • ✅ zvýšená bělící funkce díky aktivnímu uhlíku
    • obsahuje nanočástice 24 karátového zlata
    • extrakt ze zeleného čaje chrání před kazy
    • propolis pro baktericidní účinek
    • mentolový extrakt pro svěží dech
    • xylitol snižuje kazivost zubů
    • udržuje ústní mikrofloru v rovnováze
    • 🍀 bez Parabenů, přírodní složení

K zakoupení online za 249,- Kč (při objednání 2ks poštovné zdarma) na serveru specializovaném na bělení zubů www.krasnyusmev.cz nebo v každé prodejně DM drogerii, Globusu a hypermarketu Albert.


Ohlasy reálných zákazníků z facebooku White Pearl:


Krásný úsměv1) Po vašich recenzích jsem si ji koupila a po mě hned další 2 kamarádky 😁😁 rozdíl je opravdu znatelný a úplně vymizela bolest dásní 👏👏👍👍👌😀😀 vřele doporučuji všem  - Ájinka F.

2) Také jsem neodolala a musím říct , že jsem měla strach z "chutě" ...Ale musím uznat že "chutná" skvěle a co mě překvapilo je to, že jsem snad nikdy neměla takhle" hladké" zuby .Za mě je to úžasná zubní pasta 🙂👍 a co se týče bělení tak samozřejmě také 🙂 doporučuji !! - Jullie P.

3) mám ji doma 14 dní a o 80% se mi zlepšil zánět dásní ...téměř vymizel .... ale děsně pění :) musí se používat opravdu jen trošek ve velikosti hrášku , jinak budete jak bernardýni :D doporučuji - Romana S.

Zubní pasta White Pearl GOLD

4) Je super,jsem s ní spokojená,opravdu je po vyčištění vidět rozdíl a to já docela trpím na žluté zuby  - Zuzana S.

5) Dobrý den, také máme a to jak stříbrnou tak zlatou, super pasty 😉všem vřele doporučuji už jiné nepoužíváme  - Marcela L.

6) Musím říct,že jsem tomu moc nevěřila,že bělí zuby a je tomu opravdu tak,jedině doporučuji  - Lucie Ch.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !