Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Benefiční koncert ve prospěch matek s dětmi v tísni

15. 09. 2008 | Kultura
Tradiční koncert Srdeční záležitosti se letos uskuteční 27.10.2008 od 19,00 hodin v Divadle Hybernia. Celý koncert připravuje Obecně prospěšná společnost Mater et pueri, kde je spoluzakladelkou a předsedkyní správní rady je Magda Malá. Letošní ročník je již v pořadí šestým koncertem.

Mater et pueri byla založena v roce 2005 a jejím cílem je pomáhat svobodným matkám v tísni, které mají problémy s bydlením, otcové dětí neplatí výživné nebo těm matkám, které se ocitly v životních těžkých situacích. Za dobu existence navázala úzkou spolupráci s Azylovým domem pro matky s dětmi v Žilinské ulici v Praze 4.

Srdeční záležitosti letos podpoří Petr Janda, Ilona Csáková, Magda Malá, Daniel Hůlka, Vlastimil Harapes, Martin Maxa, Marcela Březinová, Hana Křížková, Kamélie, Petr Dopita, Leona Černá, Martin France, Vladimír Hron, Lída Nopová a žáci ZUŠ F.L: Gassmanna v Mostě.

Benefiční koncertBenefiční koncert














Koncert se uskuteční a to 27.10.2008 v Divadle Hybernia a vstupenky jsou již nyní v předprodeji nebo je mohou návštěvníci objednat na telefonu 602 371 250.


Osobnosti chtějí podpořit koncert v divadle Hybernia !

Povídali si o cestování !



A jak probíhala tisková konference ke koncertu?
Jako první dorazil Petr Janda, který si spletl čas a dorazil o hodinu dříve. „To tady nikdo není ?“ udivil se Petr Janda, prozradil, že začne více odpočívat. „Ale copak to jde, stejně ten diář mám úplně plný,“ kroutil hlavou. Vlasitmil Harapes byl velmi elegantní a dorazil, i když měl natáčet pořad v televizi. „Jsem zde kvůli hnědým očím Magdy Malé,“ prozradil Vlastimil Harapes, který rozhodně charitu neodmítne. Moderátorka Markéta Mayerová byla plná úsměvu. „Zhubla jsem, kouknět!“ dodala.

Benefiční koncertBenefiční koncert














Vladimír Hron dorazil na poslední chvíli. „Snad mi neodtáhnou auto,“ dodal Hron při příchodu. „Byl jsem s dětmi v Itálii a bylo to úžasný,“ rozplýval se Vladimír Hron.
Dorazily i Kamélie, které si dali tácky plné řízečků a pochvalovaly si: „Jsou výborné, nesnídaly jsme, tak jsme to využily už i k obědu,“ dodaly. Martin France spěchal na chalupu, kterou má ve středních Čechách. Leona Černá byla velmi unavená: „Neměla jsem bouřlivou noc, jen jsem včera měl hodiny tance a bolí mě nohy,“ dodala Leona Černá. Magda Malá si nevzala ani štrúdl, protože do koncertu chce ještě zhubnou, ale už nyní zhubla pět kilo.


Přijďte podpořit Vaše srdeční záležitosti

do divadla Hybernie na 27.10.2008 !




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Takové akce jsou potřeba.DSmajlíkÍKY ZA NĚ
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles