Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Beran - roční horoskop na rok 2017

25. 12. 2016 | Horoskopy

Beran (21.3. - 20.4.)


SMilí Berani, v novém roce na vás čeká spoustu cenných zkušeností. Nechte své sny, aby se staly skutečností a dejte zelenou všemu, co by vás směrem k jejich vyplnění mohlo dovést. Snaže se mít větší kontrolu nad svými emocemi, pokud se objeví vypjaté momenty či přijde čas na velká rozhodnutí, nezapomínejte místo emocí použít raději svůj rozum a logiku. Také pozor na zbytečně vyřčená slova, která již nelze vzít zpět!
 


Beran

- roční horoskop na rok 2017


Zdraví

Váš temperament, netrpělivost a impulsivnost vás může přivést k různým nehodám. V první polovině roku se mohou objevit infekční nemoci, které ale rychle odezní. V průběhu roku budou určitá období, kdy pocítíte únavu a úbytek energie, ale pokud odoláte stresům a konfliktním situacím, váš zdravotní stav to neohrozí. Abyste byli celý rok ve formě, je důležité o sebe pečovat, dodržovat zdravější způsob stravování a nezapomínat na dostatek pohybu. To pravé, co potřebujete, je aktivní relaxace ve dvou.

Láska a vztahy

Rok 2017 bude pro všechny Berany rokem lásky a přátelství! Nezadaným Beranům se naskytne šance potkat ideálního partnera. Vyjděte ven, navštivte nová místa a vyzkoušejte nové věci! Ti zadaní si po drobných partnerských neshodách, které se mohou objevit začátkem roku, začnou opět užívat harmonie a klidu. Ať už jde o staré, nebo nové vztahy, řiďte se vždy především hlasem svého srdce. Rok 2017 je také vhodným rokem k založení rodiny, pokud toužíte po dítěti, pak přišla ta pravá chvíle!

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce a kariéra

Jste poctivý pracant a v jakémkoli povolání budete díky svému přístupu a nasazení vynikat nad ostatní. Je jisté, že nadřízení takové vlastností dokážou ocenit. Nesnažte se toho ale zneužít a vyvyšovat se nad ostatní. Měli byste pracovat kolektivně a pomáhat slabším, mnohonásobně se vám to vrátí. Pokud jste v práci nespokojení a ohlížíte se po novém uplatnění, právě nový rok je nejvhodnějším, kdy se vrhnout do velkých změn! Vaše sny a plány jsou možné a dosažitelné lépe než kdykoli předtím! Zvláště druhá polovina roku vám přeje a přinese vám zajímavé šance a atraktivní pracovní nabídky.
 

Peníze

Jste pracovití a dokážete vydělat velké peníze, ale stejně lehce je dokážete utrácet. Budete mít snahu zachraňovat své přátele z finančních potíží a peníze, které jim půjčíte, budete velice nesnadno získávat zpět. Proto buďte obezřetní! Buďte opatrní při nabídkách investic do různých fondů, které slibují vysoké výdělky. Když už budete chtít investovat, požádejte o pomoc finančního odborníka.

Hvězdy vám radí!

Milí Berani, občas nebude na škodu, když přestanete být tolik sebestřední a soustředíte se méně na svojí osobu. Je od vás pošetilé, když se domníváte, že vše se musí točit stále jen kolem vás. Vaší snahou je měnit lidi kolem sebe. Milí Berani, kdy už konečně začnete měnit sami sebe?


Beran - horoskop na rok 2017

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2017:

Roční horoskop na rok 2017 - Beran

Roční horoskop na rok 2017 - Býk

Roční horoskop na rok 2017 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2017 - Rak

Roční horoskop na rok 2017 - Lev

Roční horoskop na rok 2017 - Panna

Roční horoskop na rok 2017 - Váhy

Roční horoskop na rok 2017 - Štír

Roční horoskop na rok 2017 - Střelec

Roční horoskop na rok 2017 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2017 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2017 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles