Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Beran - roční horoskop na rok 2019

28. 12. 2016 | Horoskopy

Beran (21.3. - 20.4.)


V novém roce vás čeká mnoho nového. Začátek roku sice bude pro spíše rozpačitý, ale vše, co vás koncem roku trápilo, se postupně vyřeší. Je nezbytné zachovat chladnou hlavu a každou situaci brát tak, jak přichází. Spolu s jarním sluníčkem přijde i vlna energie a dočkáte se světlejších zítřků. Akčnost, odvaha a duchapřítomnost je vašemu znamení vlastní a právě tyto vlastnosti vám v roce 2019 hodně pomůžou. Splníte si i ty nejodvážnější sny! Ať už se jedná o nové bydlení, cestování, touhu po potomcích nebo jiný sen. Štěstěna vám bude nakloněna!
 


Beran - roční horoskop na rok 2019


Práce

V pracovní oblasti se vám bude dařit, rok 2019 otevírá dveře k úspěchu a lepšímu společenskému postavení. Berani jsou rychlí, cílevědomí, odvážní a díky tomu často stojí na startu spousty úspěšných projektů. V tomto roce máte velkou šanci být nejlepší ve všem, do čeho se s nadšením a chutí pustíte, očekávat můžete povýšení či jiné benefity. Vaše kreativita a úsilí se bude postupně zvyšovat a v polovině roku dosáhne svého vrcholu. Tento „tah na branku“ si pak hravě udržíte až do konce roku. Díky tomu vám vyjde všechno, na co sáhnete. Od druhé poloviny roku bude vhodná doba na nové začátky a změny, ideální doba pro změnu zaměstnání i pro vlastní samostatné podnikání.

Peníze

Díky pracovním úspěchům nebude stát nic v cestě za vylepšením vaší finanční situace. Zvláště druhá polovina roku výrazně přispěje k vaší finanční stabilitě. Možná získáte nějakou odměnu, výhru nebo se vám zvýší plat či si jen uvědomíte, že vám peníze nescházejí a že již vyděláváte tolik, kolik jste si vždy přáli. V posledních měsících roku sice můžete očekávat zvýšené výdaje, ale na konci roku vše srovnáte.

Láska a vztahy

Začátek roku nebude ve vztazích příliš optimální. Začnete na partnera žárlit, k tomu se přidají hádky a nedorozumění. Kroťte svoji ohnivou povahu a uvědomte si, že slova, která řeknete, se již nedají vrátit zpět… Stejně, jako se snažíte být upřímní k druhým, buďte upřímní a sebekritičtí také sami k sobě. S jarními měsíci se postupně vše srovná a můžete s partnerem zažít krásné chvíle a skvělou dovolenou. Udržujte a kultivujte všechny vztahy, věnujte se dětem, svým rodičům nebo zajděte na večeři s přáteli, které jste už dlouho neviděli. V roce 2019, zvláště v letních měsících, se všichni nezadaní Berani konečně mohou těšit na příliv lásky a nalezení spřízněné duše. Svého partnera si dobře vybírejte, ale pozor, abyste nepřebrali!
 

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Zdraví

Jako ohnivé znamení často přepínáte svoje síly a tím ohrožujete nejen svoje fyzické zdraví, ale i psychiku. Vyhýbejte se pokud možno zátěžovým a stresujícím situacím i lidem, jinak se napětí může odrazit na vašem zdraví. Dejte pozor na přepracování, vyčerpání a „naordinujte“ si pravidelný odpočinek. Pozorní buďte v období, kdy vrcholí zima, může vás přepadnout chřipka a horečnaté onemocnění. Pokud strávíte klid na lůžku, tak se brzy uzdravíte. V opačném případě můžete počítat s dlouhou rekonvalescencí. Horoskop varuje před možným nebezpečím, které na vás může čekat při cestování a dovolené. Pozor si dávejte zejména na adrenalinové sporty a při horské turistice, hrozí riziko úrazu. Podzim bude spojen s potížemi s klouby a pohybovým aparátem. Zůstávejte více v teple, užívejte podpůrné potravinové doplňky na výživu kloubů, vše se brzy spraví. Starší ročníky se na podzim mohou těšit na zlepšení svých chronických potíží, které je v průběhu roku trápily.

Na co si dát pozor v roce 2019?

Tento rok je pro vás důležité, abyste dokončili vše, co jste započali. To, co neukončíte, vás bude pronásledovat i v dalších letech, tak se snažte tomu předejít.

Co pro vás bude v roce 2019 nejdůležitější?

V tomto roce je důležité si ujasnit, co od života opravdu chcete, stanovit si priority a cíle a „neutápět se“ v maličkostech a zbytečnostech.


Beran - horoskop na rok 2017Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !