Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Beskydské rekordy

29. 08. 2010 | Vaše tipy

Díky tradičnímu Beskydskému Veselétu je ve Frýdku-Místku celé léto živo. Jednou z akcí byl II.ročník Beskydských rekordů, který se konal 21.8. 2010 na Zámeckém náměstí ve Frýdku.

Beskydské rekordy měly i letos netradiční program plný soutěží, zábavy a překonávání rekordů pro malé i velké. Událo se velké klání s pokusem o zápis do České knihy rekordů a to v disciplíně skládání maxi puzzle na čas štafetovým způsobem.

Nešlo o ledajaké puzzle, toto puzzle bylo o rozměru 5,10 x 2,40 m složeno z 2010 puzzlí. Účastníci rekordu vlepovali puzzlíky do připraveného skládacího plánu ve stanoveném čase. Každý účastník byl odměněn připínací plackou s motivem II.ročníku Beskydských rekordů a pitným režimem. I když skládání puzzlí není fyzicky náročné, byli připraveni asistenti, kteří lidem pomáhali s umísťováním puzzlíků. Přestože se pokusu o zápis do České knihy rekordů účastnilo spousta lidí z Frýdku-Místku a širokého okolí, rekordu se bohužel nepodařilo dosáhnout.

Celá akce byla provázená zajímavým a zábavným programem se spoustou dovednostních soutěží (např. soutěž "Umíš slovensky / Umíš česky?"), vystoupení mažoretek ze Slovenska, hudební kapely Baron Union v čele s frontmanem Tomášem Grohreginem, hrající v žánru rock 'n roll a cimbálové muziky Ostravička.

Pro děti bylo připraveno pohádkové putování za dobrodružstvím, které si pro ně připravili studenti uměleckých škol, dále historický kolotoč. Návštěvníci mohli nahlédnout do řemeslných stánků a zakoupit si tradiční lidové výrobky. Dále se představili různí rekordmani se svými osobními rekordy, vystoupili artisté a provazolezci. V ukázce "Lidských dovednosti" vystoupili odborníci ve svých netradičních disciplínách jako je "electric boogie", step, umění v bojovém sportu Taekwondo, špičková bike-trialovou show skupiny Metal Trials.

Celý den završil večer nádhernou ohnivou show.
Programem provázel herec a moderátor Petr Rychlý.
Akci připravilo Beskydské informační centrum za významné podpory statutárního města Frýdek-Místek.

                                      

ec – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Beskydské rekordy:

Beskydské rekordy
Beskydské rekordy
Beskydské rekordy
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zaujimavé rekordySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkná inspirace na výlety. Pravda pravdoucí doma je doma.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ani do zahranici.........vzdyt u nas je tak krasne a navic.....DOMA je doma
Obrázek uživatelky
profil
krásne nápady na cestovanie
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles