Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezbolestná liposukce (KAVITACE) pomůže odstranit nadbytečné tukové polštářky

7. 05. 2010 | Krása
Léto se pomalu blíží, začínáme pomalu více odhalovat a objevujeme naše tukové zimní zásoby. Pokud vám vaše postava není lhostejná, začnete uvažovat o nějakých dietách a rozhodně narazíte i na slovo KAVITACE, nebo-li bezbolestná neinvazivní liposukce.

Mnohým z vás jistě při slově liposukce zamrazí, ale tento úkon má se skutečnou chirurgickou liposukcí společný jen výsledek. Kavitace není určena pro někoho, kdo má 25 kg nadváhu. Je velmi dobrým pomocníkem pro maminky po dětech, které potřebují pomoci s modelací, formování postavy a potřebují se zbavit nadbytečných tukových polštářků. Po jednom zákroku můžete počítat i s úbytkem - 4 cm.

liposukce

Co byste měli dodržovat?

- 2 až 3 dny před výkonem brát vitamín C, který napomáhá vyplavování rozpadlých tukových buněk, stejně tak i několik dní po výkonu
- 2 až 3 dny před výkonem intenzivněji necvičit z důvodu celkového zavodnění těla. Při cvičení člověk odvádí pocením větší část vody. Také není dobré navštívit saunu. Po výkonu již cvičit samozřejmě opět můžete.
- Před i po výkonu hodně pít – 2-3 litry vody / denně.
- Po výkonu cca 2 až 3 dny nejezte tučná jídla, nepijte alkohol a kávu.


Kdo nesmí KAVITACI podstoupit?

- menstruující žena
- těhotné a kojící maminky
- ženy s nitroděložním tělískem (pokud kavitaci podstoupí, tak ne v oblasti bříška)
- lidé s kardiostimulátorem
- lidé trpící poruchou metabolismu

Rozdíl mezi mužem a ženou?

Tuk na břiše se ukládá jinak u mužů a jinak u žen. U mužů se ukládá mezi střevní tyčky a mezi orgány (znáte jistě klasická pivní bříška) a nedá se to liposukcí  ovlivnit.  U mužů lze ovlivnit partie jako jsou boky a zadeček.
U žen se tuk ukládá do podkoží, a proto jeho odbourání formou kavitace je ideálním řešením – zadeček, bříško, boky - jsou nejčastěji vyhledávanými partiemi, kde je efekt viditelný.

liposukceJak vlastní zákrok probíhá?

Kavitace, nebo-li neinvazivní liposukce je opravdu bezbolestná, bez narkózy a ze salonu můžete bez jakýkoliv problémů odejít, či odjet autem.
Jen počítejte s tím, že když se ultrazvuk zapne, v hlavě uslyšíte pískání (zvuk ultrazvuku se přenáší do mozku), slyšíte ho tedy jen vy, vaše okolí ne. Nic to ale neomezuje, můžete konverzovat, a po krátké době už ho budete možná i ignorovat.
Kosmetička vám aplikuje na požadované místo chladivý gel a pak přejíždí místo speciální ultrazvukovou hlavicí, provádí vám masáž postiženého místa.

Ultrazvuk vám rozbíjí tukové buňky a ty se potom musí dostat ven, na daném místě už by se objevit neměly. Odvedení prasklých tukových buněk se provádí pomocí lymfodrenáže. Ta urychlí odvedení prasklých tukových buněk z těla pryč.

A cena?

Každá partie těla potřebuje určitou dobu ošetření a od toho se odvíjí i cena.
Nejlevnější je horní břicho, ruce, a  nejdražší pak zadek a stehna. Ošetření ultrazvukem trvá max. 40 minut a bude vás stát podle ošetřené partie od 1500 Kč do 8000 Kč.



Zdroj: Avien Clinic
Mudr. Petra Samková



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
zkusila jsem to a u mě to zabralo. Já taky moc nejsem na cvičení, ale když se to k tomu doporučovalo tak jsem to nějakou dobu vydržela a po té kavitaci to bylo hned vidět, to se pak dodržuje životospráva pak jinak Smajlík ale bez konzultace s lékařem bych do toho asi nešla a navíc když vám garantují účinek tak proč to pro sebe neudělat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
a to ani kdybych byla mladá, v každém případě je to zásah do organismu a dost si člověk musí prožít, když doopravdy onemocní a ne tak ještě dobrovolně.
Obrázek uživatelky
profil
Fakt to pomůže?Potřebovala bych trochu břicho a na pravidelné cvičení jsem líná.
Obrázek uživatelky
profil
kdybych byla mladší, tak bych do toho určitě šla.Hlavně břicho a stehna.
Jak je to bez řezání, tak je to určitě dobré.Smajlík

Obrázek uživatelky
profil
opravdu musím říct, že je to bezbolestné a mě to bylo velmi příjemné, nechala jsem si "udělat" tímto způsobem břicho, potom ještě následovala přístrojová lymfodrenáž - nohavice, opravdu paráda, jediné co mě odrazuje od pokračování je cena. Moje známá kosmetička měla tento přístroj zatím jen půjčený ze známého kosmetického salonu jen na 1 den, bylo samozřejmě hned obsazeno. Jinak to opravdu doporučuji vyzkoušet.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles