Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bio MosquitNo proti hmyzu rychle a účinně

28. 05. 2020 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Široký sortiment, praktické využití, moderní vzhled, a především přírodní BIO řešení. To vše, a ještě mnohem více nabízí značka MosquitNo!

MosquitNo produkty jsou vyrobeny v nejvyšší kvalitě a staly se velmi populárními po celém světě. Pomohou Vám užít si letní aktivity šťastně a v bezpečí. Zvláště v této době chceme být v bezpečí i při našich outdoorových aktivitách.

Slunné dny se vrací a jaro nám opět klepe na dveře. Znovu se budeme vracet do bazénů, koupališť, na zahrádky nebo do lesů a na procházky. Stejně jako každý rok se i letos bude během léta objevovat nepříjemný hmyz a jiná havěť.
Letní a cestovní sezóna má být plná odpočinku, a ne probdělých nocí či nepříjemného svědění. Proto pro Vás máme skvělé tipy v boji proti hmyzu.
Výrobky MosquitNo skvěle odpuzují hmyz, především komáry, a to díky citronele, přírodnímu odpuzovači, který Vás spolehlivě ochrání a zároveň úžasně voní.
MosquiotNo   
Zapomeňte na škodlivé repelenty, které obsahují toxickou látku DEET a vydejte se na cesty společně s MosquitNo.
Produkty jsou 100 % bez DEET a nenajdete v nich žádné škodlivé látky.
MosquitNo lze využít i při outdoorových či vodních aktivitách.

V sortimentu naleznete například módní náramky pro děti a dospělé v deseti barvách, cestovní balení, samolepky pro děti, dekorativní květinu a mnoho dalších zajímavých produktů. Výrobky mají odlišnou účinnost, některé vydrží 72 hodin a jiné dokonce až 8 týdnů. Zda Vám stačí 72hodinová ochrana na víkend, který můžete trávit s rodinou v přírodě nebo zda potřebujete dlouhodobější ochranu na celé léto či prázdniny, to posoudíte Vy a dle preferencí si můžete vybrat produkty, které se Vám nejvíce hodí.
MosquiotNo
MosquitNo můžete sehnat na mnoha místech po celé České republice, Slovensku, ale i v celé Evropě. V nabídce jej mají lékárny, sportovní obchody, obchody pro camping, obchody se smíšeným zbožím, ale také i online e-shopy.

Dlouhodobé výzkumy a studie dokazují, že zákazníci, kteří koupili produkt značky MosquitNo jsou velice spokojení s účinností produktů a rádi se znovu vrací. Zkuste MosquitNo i Vy!

Více informací o produktech MosquitNo a zajímavých produktových balíčcích naleznete na www.beautybox.cz.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles