Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Biokuchařka Hanky Zemanové - nejlepší kuchařka roku 2006

2. 12. 2007 | Knižní tipy

Autorka: Hana Zemanová
Fotografie Alena Hrbková a Jakub Salvet
Vydal: Smart Press
Rok vydání: 2007
Počet stran: 180 str.
Cena: 399 Kč
Formát: 210 x 220 mm , pevná vazba


Již 2. dotisk Nejlepší kuchařské knihy roku 2006 Dosud prodáno téměř 11 000 výtisků

Nakladatelství Smart Press připravilo 2. dotisk kuchařky, jejíž úspěch na českém trhu je stejně výjimečný jako kniha sama – kuchařku věnovanou tematice biopotravin, ještě před pár lety téměř neznámých, ale dnes již i díky Hance Zemanové a její Biokuchařce běžných i v českých domácnostech, doplněnou profesionálními fotografiemi a s na českém knižním trhu výjimečným grafickým zpracováním si koupilo již tolik lidí, že se kuchařka zařadila mezi bestsellery.

Biokuchařka Hanky Zemanové Ojedinělá česká kuchařka je určena všem, kdo jsou zmateni z velkého množství informací o zdravé výživě a už vlastně ani nevědí, co mají jíst. Tahle knížka je o tom, jak se vyznat v informačním chaosu a jak při rozhodování zapojit zdravý selský rozum. Je i o tom, jak si z těla zbytečně nevytvářet chemickou žumpu, je i o tom, jak zdravě jíst a vařit tak, aby to všem chutnalo, protože jíst zdravé jídlo s nechutí je hodně nezdravé!

Biokuchařka vás naučí zařazovat biopotraviny do jídelníčku – zaměřuje se i na ty méně známé, ale běžně prodávané, např. pohanku, cizrnu, špaldovou mouku, panenské oleje apod. Bio není jenom zrní či vegetariánská strava, bio může být chutné, zdravé jídlo pro celou rodinu, nemusí být složité na přípravu. V knize najdete mnoho originálních receptů, fotografií a názorných ukázek a velké množství osvědčených tipů. Určeno všem, kteří chtějí žít zdravěji a nejsou lhostejní k přírodě.

Biokuchařka Hanky Zemanové získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006, který uděluje odborný časopis pro kuchaře a cukráře Minutka. Odborná komise hodnotila knihy podle zpracování receptů a doprovodného textu i z hlediska přínosu gastronomii a grafické podoby.



Více informací o této knize Biokuchařka Hanky Zemanové se dozvíte také na stránkách www.smartpress.cz.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zapojit rozum,ale poslouchat i svoje tělo,které dává signály....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles