Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Blansko má finalistku Miss Internet 2007!

21. 10. 2007 | Úspěšní lidé
Naprosto napjatý večer zažil blanenský Lucky Break Club během páteční noci, z 19. na 20. října. Do soutěže o titul Miss Internet Blansko 2007 se přihlásily čtyři dívky!

Moderátorka večera Eva Chludová všechny vyzvala, aby se představily a zaskočila je hned první disciplínou – zpěvem jakékoli písně, ovšem s dvěma kostkami ledu v ústech! Ouha! Nezvládla to ani jedna.

V dalším kole padly odpovědi na moderátorčiny zvídavé otázky, například jak sbalit chlapa nebo co všechno by byly slečny schopny udělat, aby zaujaly porotu natolik, aby rozhodla o jejich postupu.

Vítězka večera – Miss Internet Blansko 2007 – krom týdenního pobytu v Egyptě získává totiž automaticky unikátní možnost přiřadit se k deseti finalistkám vybraným přes webové stránky www.mis-internet.cz stočlennou odbornou, mediální a VIP porotou, ve které samozřejmě nechybí ani zástupce portálu www.chytrazena.cz.

Miss Internet 2007 Vyvolených deset přijede už v pondělí 22. října na týdenní soutstředění do Blanska. Tady je čeká nácvik choreografie na finálový galavečer, zábavně sportovní relaxace v sauně, bazénu, posilovně, na bowlingu, squashi nebo zimním stadionu, líčení, focení a styling jejich finálové set karty. Dívky si přišla okouknout i Miss aerobic symatie 2007 Aneta Kuklínková, která bude s finalistkami nacvičovat jednu z volných disciplín.

A které odvážné a podnikavé dívky se rozhodly v Blansku zkusit štěstí? Osmnáctiletá studentka konzervatoře v Brně Klára Dvořáková, stejně stará studentka bankovnictví taktéž z Brna Radka Kuklínková, a pak dvě šestnáctileté odvážlivkyně – studentka gymnázia Nikol Frűbergová a studentka cestvního ruchu Lucie Winklerová, ovšem obě taktéž z Brna.

A to byl zádrhel, který přiměl porotu ve složení majitel Clubu Lucky Break Roman Šindelka, majitel Squah centra Dušan Zelený, majitel značky Miss Internet Karel Křtěn a ředitelka soutěže Miss Internet Kateřina Hamrová k ráznému resumé. „Chceme dívku z Blanska!,“ nechala se slyšet ředitelka soutěže. „Hledáme podnikavou dívku, hledáme mozek s pěti „P“, takže milé dívky a přítomné dámy, je to na vás!?“ zaznělo do pléna. Jako jediná našla odvahu sedmnáctiletá studentka a barmanka na praxi právě v Lucky Breaku Míša Přikrylová. Dohnala všechny disciplíny, dokonce hosté večera uslyšeli i „Skákal pes přes oves...“ s dvěma ledovými kostkami v Míšiných ústech. Diváci skandovali a fandili, když Míša procházela mezi přítomnými dvě kola promenády a když tančila u tyče volali a pískali. A tak se naplnilo heslo: přišel(a), viděl(a) a zvítězil(a). Míša Přikrylová je jedenáctou finalistkou Miss Internet 2007. Šťastná Míša už si vyřídila omluvenku a těší se, že jí spolužáci z hotelové školy přijdou na finále – 27. října fandit.
Správnou volbu poroty potvrdila i volba přítomných, kteří také Míše udělili titul Miss Internet Blansko 2007 SYMPATIE.

Více informací o Miss Internet 2007 se dozvíte na oficiálních webových strákách Miss Internet.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !