Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Blíženci - roční horoskop na rok 2015

27. 12. 2014 | Horoskopy

Blíženci (21.5. - 22.6.)


Milí Blíženci, podle horoskopu na rok 2015 bude potřeba umět se zastavit a zvolnit tempo. Spoustu věcí kolem sebe budete vnímat zcela jinak. Nastává čas vypořádat se s problémy z minula a zamyslet se nad dalším směřováním. Vaše ambice i nápady budou postupně získávat konkrétní podobu a dostanete nabídky, které vylepší vaši společenskou prestiž. Máte dostatek pevné vůle a nezdolného životního optimismu, který vám dává chuť jít v životě dál a bojovat. Štěstěna na vás nezapomíná, nebojte se jí vyjít vstříc!

Blíženci - roční horoskop na rok 2015


Zdraví

Váš zdravotní stav se odvíjí od zdravého a vyrovnaného stavu vaší mysli. Potlačte nedůslednost a věnujte se prevenci. Neměli byste to přehánět s pracovním nasazením, nepřepínejte se tolik. Vězte, že snadněji podléháte přepracování a vyčerpání, což by mohlo mít za následek únavový syndrom nebo úraz, který vám hrozí nejvíce na podzim. Vyvarujte se nezdravých jídel, vyhledávejte bio potraviny. Rok 2015 je vhodný pro odstranění škodlivých návyků jako kouření, ideální konstelace jsou i pro hubnutí. Vaším citlivým orgánem jsou plíce, očekávat můžete častější průdušková onemocnění, kašel a astma. 

Láska

Tak jak dýcháte vzduch, potřebujete vnímat i lásku, která je nezbytnou součástí vašeho života. V lásce lze očekávat určitá zakolísání, ale i tak se můžete těšit na rok, ve kterém se budete cítit poměrně spokojení. Pokud se vám zdá, že už to mezi vámi s partnerem nejiskří jako dříve, nepolevujte a pracujte na vztahu, vaší hlavní zbraní by měla být vytrvalost. Nezadaným tento rok také přeje, jen nezůstávejte sedět doma a choďte do společnosti, váš sex appeal vám přitáhne toho pravého.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

V letních měsících se vás zmocní vlna kreativní energie, kterou investujete do drobných oprav vašeho bydlení. Pokud ale plánujete radikální změny a rozsáhlé přestavby, planety vám sdělují, že na to nebudete mít v tomto roce čas. Je tolik jiných věcí, které musíte stihnout. Udržet vás doma nebude snadné, budete natolik zaujati svou prací a povinnostmi, že vám na děti a ostatní členy rodiny moc času nezbude. To by se vám v dalších letech mohlo vymstít, na to nezapomínejte.

Práce

Pokud jde o vaši kariéru, jedná se o rok tvrdé práce a neustálého úsilí. Zvýší se vaše odpovědnost a dokonce můžete mít pocit, že jste nikdy předtím nebyli tak zavaleni povinnostmi. Jste obchodníci od přírody a váš vládce Merkur má velmi moudrého a bystrého obchodního ducha, tudíž vás nasměruje vždy správným směrem. Vsaďte na svou odvahu a optimismus, můžete očekávat ocenění vašich schopností nebo lepší pracovní nabídku.

Peníze

Hvězdy vás varují před ukvapeným jednáním. Větší finanční úspěch a stabilitu očekávejte spíše v druhé polovině roku. Nekupujte nic na dluh, buďte obezřetní při každém podpisu smlouvy či finančních transakcích. Vaše pozornost může být odvedena někým, kdo vás bude chtít poškodit a obohatit se ve váš prospěch. Nenechávejte v oblasti financí nic náhodě, chcete-li investovat, vše důkladně prověřte a nelitujte peněz na právní posouzení. Jste velkorysí, a když si finančně polepšíte, nejbližší osoby také nepřijdou zkrátka.

Vaše motto pro rok 2015: Člověk má dvě uši a jeden jazyk, aby dvakrát tolik poslouchal, než mluvil. 


Velký roční horoskop 2015 připravila Jarmila Mandžuková.


Blíženci - horoskop na rok 2015

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2015:

Roční horoskop na rok 2015 - Beran

Roční horoskop na rok 2015 - Býk

Roční horoskop na rok 2015 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2015 - Rak

Roční horoskop na rok 2015 - Lev

Roční horoskop na rok 2015 - Panna

Roční horoskop na rok 2015 - Váhy

Roční horoskop na rok 2015 - Štír

Roční horoskop na rok 2015 - Střelec

Roční horoskop na rok 2015 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2015 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2015 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles