Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Blíženci - roční horoskop na rok 2017

25. 12. 2016 | Horoskopy

Blíženci (21.5. - 22.6.)


Milí Blíženci, jste vnímaví a rozumově založení lidé. Podle horoskopu na rok 2017 bude potřeba zastavit se a zvolnit tempo. Spoustu věcí kolem sebe začnete vnímat zcela jinak. Pozitivní obrat můžete očekávat v oblasti kariéry, avšak ve vztazích to bude skřípat, a to díky faktu, že v sobě jako Blíženci ukrýváte dvě rozdílné osobnosti.

Blíženci

- roční horoskop na rok 2017


Zdraví

Začátkem roku se nebudete cítit nejlépe, pocítíte omezení v pohybu a hrozí vám nachlazení. Pokud se dlouhodobě vystavujete stresu, naučte se odpočívat. V jarních měsících budete mít možnost pobytu v lázních za výhodných podmínek, využijte toho. Pravidelný odpočinek je základem vašeho zdraví. Uprostřed léta se vám vrátí vitalita a v plné kondici si budete užívat života. Dbejte zvýšené pozornosti při řízení vozidla, můžete mít tendenci zbytečně riskovat či neuváženě spěchat. Také při sportu buďte opatrní, stačí chvilka nepozornosti a můžete si přivodit nepříjemný úraz.

Láska a vztahy

V tomto roce můžete stát častěji na „křižovatce“ lásky. V první polovině roku budou partnerské konstelace velmi napjaté, což vám zkomplikuje život. Navíc osud vám do cesty pošle různá pokušení a zvýšený zájem druhého pohlaví. Bytostně potřebujete, aby vás stále někdo obdivoval, uplatníte svůj šarm, přesvědčovací schopnosti a podlehnete. Pokud žijete v relativně spokojeném svazku, hrozí prozrazení a partner vám jen tak neodpustí. Spíše se věnujte svému partnerovi, může se cítit zanedbávaný. Jste-li nezadaní a neměli jste dosud štěstí potkat toho pravého, mějte se na pozoru. V letních měsících jsou hvězdy v nejlepším postavení a přejí lásce.
 

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce a kariéra

I přes svou pracovitost a neustálou snahu se na jaře můžete v práci dostat do nepříjemné situace, pokud budete chtít využít svého postavení ve svůj prospěch. Horoskop radí, abyste se drželi spíše stranou, váš čas teprve přijde. Pokud se dostanete do rozepře, bude důležité zachovat klidnou hlavu a nenechat se vyprovokovat. V zápalu „boje“ byste mohli říct slova, kterých byste později litovali. Šťastné období zažijete v období června a července, kdy vám práce a vaše profesní závazky i úkoly půjdou lehce a samy. Konec roku vám přinese zajímavou šanci. Vsaďte na svou odvahu a optimismus, můžete očekávat ocenění vašich schopností a lepší pracovní nabídku.

Peníze

Hvězdy vás varují před ukvapeným jednáním. Větší finanční úspěch a stabilitu očekávejte spíše v druhé polovině roku. Nekupujte nic na dluh, buďte obezřetní při každém podpisu smlouvy či finančních transakcích. Vaše pozornost může být odvedena někým, kdo vás bude chtít poškodit a obohatit se ve váš prospěch. Nenechávejte v oblasti financí nic náhodě, chcete-li investovat, vše důkladně prověřte a nelitujte peněz na právní posouzení. Jste velkorysí, a když si finančně polepšíte, nejbližší osoby také nepřijdou zkrátka.

Hvězdy vám radí!

Milí Blíženci, možná si ani neuvědomujete jaký vliv a obrovský přínos mají na vás lidé z vašeho okolí. Naučte se jim více naslouchat, přestaňte jen radit a poučovat ostatní. Snažte se být vnímavější a buďte ochotni přistoupit na kompromis. Určitě časem poznáte, že máte více společného, než jste si možná mysleli.


Blíženci - horoskop na rok 2017

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2017:

Roční horoskop na rok 2017 - Beran

Roční horoskop na rok 2017 - Býk

Roční horoskop na rok 2017 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2017 - Rak

Roční horoskop na rok 2017 - Lev

Roční horoskop na rok 2017 - Panna

Roční horoskop na rok 2017 - Váhy

Roční horoskop na rok 2017 - Štír

Roční horoskop na rok 2017 - Střelec

Roční horoskop na rok 2017 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2017 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2017 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles