Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Blíženci - roční horoskop na rok 2018

1. 01. 2018 | Horoskopy

Blíženci (21.5. - 22.6.)


Milí Blíženci, rok 2018 vám hodně nahrává. Pokud budete mít dostatek vůle a vytrvalosti, splní se vám nejedno vaše přání. Tento rok bude akční a trochu chaotický, bude vyžadovat obezřetnost a soustředěnost. Vaším úkolem bude vše si srovnat v hlavě a naučit se rozeznat, co je pravda a co lež, co je vaše představa a co realita. Během roku si dávejte pozor na falešné sliby, zároveň buďte opatrní v tom, jaké sliby sami učiníte. V roce 2018 se spoléhejte především sami na sebe, buďte iniciativnější, ale také trpělivější než jindy!
 


Blíženci

- roční horoskop na rok 2018


Práce a kariéra

S příchodem nového roku budete mít pocit, že jste se zbavili určité zátěže, což se u vás projeví přívalem nových sil a ctižádosti. Díky tomu budete schopni dělat všechno, na co jste do teď neměli dost sil, sebevědomí nebo odvahy. Rok 2018 je pro vás rokem tvrdé práce a neustálého úsilí. Zvýší se vaše odpovědnost a zřejmě budete mít pocit, že jste nikdy předtím nebyli tak zavaleni povinnostmi a prací. Pokud nejste ve vašem zaměstnání spokojení, vyčkejte do druhé poloviny roku 2018, naskytne se vám pracovní příležitost, která se neodmítá. S koncem roku budete mít problém s autoritami a pracovními vztahy. Zachovejte chladnou hlavu, s notnou dávkou tolerance a pochopení to zvládnete a vše se nakonec v dobré obrátí.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Peníze

Po novém roce zjistíte, že nemáte tolik peněz, kolik byste si představovali. Zaznamenáte finanční újmu a další výdaje z uplynulého roku se na vás jen pohrnou, ale nic není ztraceno, vaše finanční situace se v průběhu roku výrazně zlepší. Dávejte si však pozor na peníze i svoje osobní věci, nepozornost a roztěkanost vám může přinese ztráty. Obezřetní buďte zejména na konci roku. Více šetřete, než utrácejte, nekupujte nic na dluh, buďte opatrní při každém podpisu smlouvy či finančních transakcích. Vaše pozornost může být odvedena někým, kdo vás bude chtít poškodit a obohatit se ve váš prospěch.
 

Zdraví

Neměli byste to přehánět s pracovním nasazením, nepřepínejte se tolik. Nenoste si práci domů a pokuste se oddělit pracovní a soukromý život. Vězte, že snadněji podléháte přepracování a vyčerpání, což by mohlo mít za následek únavový syndrom nebo virózu, která vás může potrápit hned několikrát během roku. Je důležité vše řádně vyležet a odpočinout si. V létě budete mít menší potíže se zažíváním a na konci roku oslabenou imunitu. Je nejvyšší čas začít pravidelně cvičit, upravit jídelníček a dostatečně spát. Jen tak si zachováte dostatek energie pro práci i rodinu.

Láska a vztahy

V lásce sice lze očekávat určitá zakolísání, ale i tak se můžete těšit na rok, ve kterém se budete cítit poměrně spokojení. Pokud se vám zdá, že už to mezi vámi a partnerem nejiskří jako dříve, nepolevujte a pracujte na vztahu. Snažte se udělat si co nejvíce času pro partnera a svojí rodinu. Začnete si všímat každodenních příjemných okamžiků, které jste dosud nedokázali docenit. Přestanete hledat vzrušení a zábavu venku, ale naopak si začněte užívat hezké dny s rodinou. Na nezadané Blížence se usměje štěstí v podobě perspektivní známosti, největší naději přinášejí prázdninové měsíce.
 

A na co si dát pozor v roce 2018?

Ze své povahy byste měli odstranit takové vlastnosti jako je povrchnost, nespolehlivost a nesoustředěnost. Nechtějte také všechno hned. Naučte se větší trpělivosti a umírněnost, snažte se zaměřit pozornost na jednu hlavní věc a zbytečně neplýtvejte energii na zcela nepodstatné věci.
 

Vaše motto pro rok 2018:

Člověk má dvě uši a jeden jazyk, aby dvakrát tolik poslouchal, než mluvil.


Blíženci - horoskop na rok 2018Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2018:

Roční horoskop na rok 2018 - Beran

Roční horoskop na rok 2018 - Býk

Roční horoskop na rok 2018 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2018 - Rak

Roční horoskop na rok 2018 - Lev

Roční horoskop na rok 2018 - Panna

Roční horoskop na rok 2018 - Váhy

Roční horoskop na rok 2018 - Štír

Roční horoskop na rok 2018 - Střelec

Roční horoskop na rok 2018 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2018 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2018 - Ryby


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !