Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Blíženci - roční horoskop na rok 2019

29. 12. 2018 | Horoskopy

Blíženci (21.5. - 22.6.)


Horoskop na rok 2019 slibuje Blížencům velké změny, které se mohou týkat kariéry, lásky, peněz nebo zdraví. První polovina roku pro vás nebude tak snadná, bude třeba zatnout zuby a přes všechny problémy se přenést. Naopak druhá polovina roku pro vás bude klidnější, krize budou zažehnány a vše se ustálí. Jen koncem roku budou planetární konstelace napjaté, což může s sebou přinést vypjaté emoce a nedorozumění. Budete muset zapracovat na svých slabých stránkách a z chyb, které uděláte, si vzít ponaučení. Tento rok se neobejdete bez zvýšené aktivity a touhy něco dokázat, ale musíte se zbavit zlozvyků a zahodit staré návyky. Jen tak se vám bude dařit a prožijete pohodový rok!
 


Blíženci - roční horoskop na rok 2019


Práce

Začátkem roku budete mít v sobě tolik síly, že zvládnete vše, co si naplánujete. Využijte toho a jděte vstříc novým výzvám. Na jaře přijdou komplikace a nedorozumění v práci, a to především proto, že budete přepracovaní a unavení. V letním období dojde ke stabilizaci, ale napětí a potíže mohou přijít ještě v závěru roku. Přízeň planet pocítíte v druhé polovině roku, kdy dostanete atraktivní pracovní nabídku nebo se vám splní pracovní sen, což vám přinese zajímavé možnosti a kontakty. Důležitou roli v pracovním postupu bude hrát vaše větší pečlivost a soustředěnost, což může být problém, neboť těmito vlastnostmi příliš nedisponujete.

Peníze

Začátkem roku zjistíte, že na tom finančně nejste vůbec špatně. Přebytečné peníze vložte jako investici do budoucnosti, například si sjednejte životní pojištění, časem vás to přesvědčí o své důležitosti. Nezapomínejte včas platit účty a složenky, vyhnete se tak nepříjemným problémům a zbytečným poplatkům. V druhé polovině roku se můžete dočkat lepší pracovní pozice a zvýšení platu, s tím bude souviset i letní luxusní dovolená, kterou si letos dopřejete. Pokud se rozhodnete půjčit či darovat peníze, zjistěte, komu vlastně pomáháte. Někdy podlehnete dojemnému příběhu a vaše soucitná duše na to může doplatit.
 

Zdraví

V prvním čtvrtletí roku 2019 se může objevit nachlazení nebo chřipka, ale pokud budete více odpočívat, léto již prožijete v plném zdraví a vitalitě. Ke zlomovému období dochází v listopadu, kdy sychravé podzimní počasí může podnítit zdravotní problémy ledvin a močových cest, ale i úbytek energie a oslabení imunitního systému. Více se oblékejte, ať neprochladnete. Koncem roku vás zastihnou potíže s kašlem nebo průduškami, ale nebude to nic vážného. Pokud vás dlouhodobé trápí nějaké obtíže, je velká šance, že v letošním roce konečně ustoupí a váš zdravotní stav se stabilizuje. Po celý rok dbejte zvýšené pozornosti při řízení vozidla, můžete mít tendenci zbytečně riskovat či neuváženě spěchat. Také při sportu buďte opatrní, stačí chvilka nepozornosti a můžete si přivodit nepříjemný úraz.

Láska a vztahy

V tomto roce můžete stát častěji na „křižovatkách“ vztahů. Vaše proměnlivá povaha potřebuje změnu, což některé z vás vrhá do stále nových vztahů a věčného hledání ideálu. Jarní období přinese hádky a nedorozumění, ale vše se zklidní a v létě se svým partnerem prožijete hezké chvilky plné odpočinku na dovolené. Podzim pro vás bude hektický, ale partner bude některé věci přehlížet, čímž zajistí klid ve vaší domácnosti. Kritickým obdobím může být závěr roku, kdy pocítíte opoziční vlivy důležitých osobních planet, což v reálném životě přináší hádky a neshody s vašimi blízkými a celkové ochlazení domácí atmosféry. Na konci roku dokonce hrozí i možnost rozchodu s partnerem, a to zbytečného a impulzivního. Pro nezadané je optimální doba pro seznamování v dubnu a červnu.
 
Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Co je pro vás v roce 2019 nejdůležitější?

Hlavními tématy tohoto roku je nic nepřehánět, vyvarovat se extrémům, neodkládat problémy na neurčito, dělat vše pořádně a dotahovat věci do konce.
 

Co vám rok 2019 přináší?

Odvahu, nebojte se opustit špatné pro lepší. Zároveň ale myslete na to, že vaše rozhodnutí může být konečné a nemusí už jít vzít zpět.

Blíženci - horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !