Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Blondýnky, pozor na bobkový list!

27. 03. 2009 | Televizní tipy

Další gladiátor, který se vrhne do arény před pět desítek blondýnek, se jmenuje Pavel Martinec. Tento sympatický jednačtyřicetiletý promotér se konečně dostane dámám na kobylku!


O „blonďaté“ odpovědi tentokrát skutečně nebyla nouze, zvláště když přišel na řadu bobkový list. Kdo si rozdělí listy vavřínu – Pavel, nebo plavovlasé krásky?

 

Nepodceňuj blondýnky!Pavel je usměvavý pohodář, pro kterého je nejdůležitější legrace a dobrá nálada. Do soutěže šel tedy s elánem a nedělal si příliš velkou hlavu z toho, zda uspěje, či nikoliv. A možná proto se mu podařilo dojít v soutěži velmi daleko!

 

První kolo zvládl Pavel bravurně a skvěle takticky vybíral témata pro jednotlivé blondýnky. Zadařilo se mu především na otázce ze zeměpisu; blondýnky tápaly, kde se nachází Brunej, a Pavel šel na jistotu. Také otázka „Jak se jmenoval princ ve filmu Šíleně smutná princezna?“ blondýnky zaskočila. A co teprve matematika! Jednoduchý početní úkon nezvládla lecjaká blondýnka a Pavlův jackpot utěšeně narůstal.

 

Pavla nezastavila ani top blondýnka malířka Hannah. A tak se soutěžícímu otevřela brána druhého, finálového kola, ve kterém se udatně utkal s dvaadvaceti blondýnkami. A hned první otázka způsobila něco neuvěřitelného. Zněla: Jak se jmenuje rostlina, jejíž sušené listy jsou známé jako koření bobkový list? Z bobkového listu se stalo skutečné explozivum, o bláznivé „blonďaté“ odpovědi nebude nouze. Dosáhl Pavel na jackpot, nebo si ho opět rozdělily blondýnky?

Nenechte si ujít již tento pátek 27. března ve 20.00 na Primě!

 Zdroj: Prima.cz

 

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem blondyna
Obrázek uživatelky
profil
byl to opravdu děsně legrační pořad ty odpovědi!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Zrovna tento díl s bobkovým listem byl mazec. Když jsem četla bobkáč, tak to ještě ušlo. Ale u bobkovníku, což je podle mne nové české slovíčko vynalezené jednou z blondýnek jsem nemohla.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles