Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bojujete s věčným přejídáním a nedaří se vám zhubnout? Na vině mohou být nezvládnuté emoce

7. 10. 2016 | Diety
Přínos západní medicíny pro zdraví lidstva je nesporný. Pomáhá zachraňovat či zlepšovat život milionům lidí po celém světě, avšak má své limity. Naráží na ně především u chronických potíží, kde je třeba v duchu celostní medicíny najít skutečnou příčinu problému a vnímat člověka jako spojení zdravé psychiky a fyzického těla. Alternativní přístup nabízí detoxikaci pomocí přírodních preparátů, jež dokážou zbavit tělo toxické zátěže a tím mu ulevit od vleklých zdravotních problémů. Představuje naději i pro ty, kdo mají sklony k přejídání a neúspěšně se snaží zbavit přebytečných kil.

Klasické lékařství umí nabídnout rychlé a účinné řešení na zmírnění či úplné potlačení akutních příznaků, ovšem kořeny zdravotních potíží zůstávají neobjeveny. Používané léčebné metody sice přinesou krátkodobou úlevu, ale zdravotní problémy se více či méně pravidelně vracejí a pacientům se svou urputností nadále znepříjemňují život.

Slezina může za věčné přejídání…


přejídáníSlezina je orgán západní medicínou často neprávem opomíjený. Detoxikační nauka k ní přistupuje odlišně, protože v organismu plní celou řadu důležitých funkcí: podílí se na krvetvorbě a je důležitým imunitním činitelem. Zdravá a toxinů zbavená slezina přispívá k vitalitě a fyzické síle člověka. A naopak, přítomnost toxinů ovlivňuje nejen chod samotné sleziny, ale také s ní souvisejících orgánů a pochodů v organismu, například peristaltiku zažívací trubice, lymfatický systém, činnost žaludku a slinivky břišní, hormonální systém a příjem potravy závislý na hladině glukózy v krvi. Vyčistit slezinu a orgány okruhu sleziny znamená obnovit samoregulující program, který má mimo jiné za úkol řídit v lidském těle látkovou výměnu.

V emocionálním horizontu souvisí slezina s neustálými myšlenkami na jídlo a neodbytnou chutí na sladké, v metabolických procesech pak přímo s hospodařením přijaté potravy. Souvisí s neustálým vnitřním přemýšlením, rozebíráním situací a připravováním si proslovů k různým situacím, které když nastanou, tak se stejně nedají použít. Má co dělat s věčnými starostmi, nezdravým zabýváním se problémy druhých lidí a probíráním cizích osudů. Tím, že očistíme slezinu, podstatně přispějeme ke zharmonizování této části lidské emocionality.

Pokud si přejete snížit nadváhu a zvládnout boj s přejídáním, dejte šanci přírodní detoxikační medicíně. Očištění sleziny pomáhá při následujících potížích a životních pocitech: výsevy oparů, afty, sklony k přejídání, obezita, hormonální nerovnováha, žaludeční potíže, pomalá peristaltika nebo zácpa, pocity těžkosti ve snu a pocity padání nebo propadávání se ve snu.

Zdroj:  Joalis


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !