Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Božská mrcha

18. 07. 2020 | Knižní tipy
Název: Božská mrcha
Autor: Christina Laurenová
Překladatel: Dominika Moulíková
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 6 / 2020
Formát: 130 x 200 mm
Vazba:  Pevná s přebalem
Počet stran: 192 stran
Cena: 190 Kč


Chytrá, ambiciózní a zatraceně sexy... Božská mrcha je ta pravá pro božského bastarda. Bennett Ryan je božský bastard, který má vše: úspěšnou kariéru v rodinném podniku, dokonalý život, a hlavně Chloe Millsovou, které už nemusí dokazovat, kdo je tady šéf. Ale opravdu jim to takto stačí?

Božská mrchaVztah Bennetta a Chloe byl od začátku bouřlivý; zatímco na pracovišti byli neústupní rivalové, v soukromí mezi nimi rostla nebezpečná touha. Ale zřejmě ani jeden z nich nečekal, že se z náhlého vzplanutí stane opravdová láska.

Když Chloe přijme Bennettovu nabídku a vrátí se po ukončení studia do firmy jako rovnocenná kolegyně, ukáže se, že najít si čas na společně strávené žhavé chvíle bude těžší, než očekávali. V době, kdy Chloe sebevědomě startuje kariéru, Bennett začíná chápat, co je pro něj skutečně důležité a na čem mu opravdu záleží.

Má chuť zpomalit a trávit více času se svou láskou. Přesunutí kanceláře do New Yorku, nábor nových zaměstnanců a hledání společného bydlení mu ale plán moc neusnadňují... A tak se prostě rozhodne. On, Chloe, slunce, romantická vila v Provence právě teď a nikdo a nic mu v tom nezabrání! Anebo ano?

Kniha navazuje tam, kde Božský bastard skončil. Chloe Millsová s Bennettem Ryanem pokračují ve svém vášnivém vztahu, ale jsou opravdu připraveni na společnou kariéru a partnerský život?

O autorce knihy Božská mrcha:


Christina Laurenová
je pseudonymem dvou nejlepších kamarádek (spřízněných duší / skoro-dvojčat) a spolupracovnic Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové.

Autorky píší jak fikci pro mladistvé, tak pro dospělé, už spolu vytvořily čtrnáct The New York Times bestsellerů. Jejich knihy jsou přeloženy do více než 31 jazyků.

Jejich prvním dílem vydaným pod tímto uměleckým jménem byl Božský bastard a šlo o přepracování mimořádně úspěšné fankfikce Christiny Hobbsové The Office (přes dva miliony stažení na internetu). Postupně vznikla celá „Božská“ série, zahrnující tituly Božský cizinec, Božský hráč, Božský milenec a Božský. Úspěchy slaví také s „Vášnivou“ sérií knih – Vášnivý lhář, Vášnivý svůdník, Vášnivý sprosťák a Vášnivý hříšník.

Přestože od sebe autorky odděluje celá Nevada, povídají si spolu i několikrát denně a shodnou se na tom, že Ruby Pumps je nejlepší barva laku na nehty všech dob, a kdyby mohly, proseděly by celý den na molu v San Clementu a pozorovaly oceán.


Knihu Božská mrcha zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !