Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brože – elegantní doplňky opět v módě

21. 08. 2011 | Pro ženy

Brože jsou nepostradatelnou ozdobou ženy, která chce držet krok s módou. Na trhu jich najdete nepřeberné množství, je možné je nosit nejen na společenské události, ale i ve všední den. Můžete si je pořídit v mnoha tvarech, v mnoha velikostech a jsou vyráběny snad ze všech materiálů, na které si jen vzpomenete. Většina broží nádherně vynikne na tmavém oblečení, ale jsou pěkné i na světlém a barevném. Dobře zvolená brož vám dodá šmrnc a eleganci.


Moderní brože vám krásně ozdobí kabátky, sáčka, šaty nebo dokonce i kabelky nebo lem kozaček. Chce to jen pečlivě vybírat a dolaďovat a zjistit, co se hodí na jaké barevné pozadí. S broží si můžete pěkně pohrát a sladit s oblečením. Módní brože jsou in a jsou pryč doby našich babiček, kdy se nosívaly jen na pravé či levé straně klopy. Nyní si můžete brož umístit úplně kamkoliv, kde se vám to jen bude líbit či hodit.


Brože můžete vybírat podle materiálu, barvy nebo motivu. Některé můžete často využít i jako přívěsky. Broží si můžete ozdobit pásky, knoflíky, obaly od notebooků, různé oblečení, topíky, kalhoty, šaty, mikiny, svetry, bundy, sukně, tašky, kabelky, síťovky i boty. Dříve se brože také běžně umísťovaly mezi límečky u krku, dnes se samozřejmě mohou nosit stejně, ale většina moderních žen je spíše dává na jiná různá místa, například jako náhradu knoflíků, na večerní šaty a to třeba i na záda, pokud jsou šaty s holými zády a širším proužkem látky kolem krku.


Úplně nejlépe vhodná brož vynikne na jednobarevných šatech, úžasně vypadá také na korzetech nad prsy uprostřed, nebo také na straně. Nádherně také bude vypadat na kabelce, opasku či kozačkách. Pokud někam chcete večer jít a žádnou brož doma nemáte, můžete si ji i vyrobit sami. Je to velice jednoduché a rychlé a vypadá to pěkně. Pokud máte po ruce nit, jehlu, obyčejný zavírací špendlík, hedvábný šátek, kapesník, nebo jakýkoliv jiný zajímavý šáteček přiměřených rozměrů, můžete si vyrobit třeba brož ve tvaru růže. Šátek či kapesníček přehněte a stočte do tvaru růžičky, kterou přišijte ke špendlíku nebo mechanice na brože. A máte pěknou brož během chvilečky.


Pokud jste nevýrazná, pořiďte si zářivou stříbrnou brož, nebo brož ozdobenou kamínky. Na každou příležitost a k jinému oblečení se hodí jiná brož, nejlépe je pořídit si jich rovnou několik a pak je jen střídat, kombinovat a pohrát si s nimi. Brože se hodí na jakékoliv barevné pozadí a ke všemu. Jsou velice moderní a in a každá žena by měla doma nějakou vlastnit a umět si s nimi pohrát.

Markéta
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já jsem na brože ujetá..ale nikam nechodíme,tak jsou v krabičce..ale kupuji jen bižuterii, 2 hodnotné jsem dala dceři na památku....české granáty ještě po prababičce občas nosí do společnosti...
Obrázek uživatelky
profil
škoda jen že nejsou nějaké obrázkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezký článek, brože pěkný elegantní doplněk v módě.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles