Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brusinky vystaví stopku nemocem

9. 04. 2018 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Červené plody dokážou divy a pro své pozitivní účinky na lidské zdraví byly součástí lidového léčitelství po staletí. Indiáni začali severoamerické brusinky sbírat a používat nejen jako potravinu, ale také jako lék. Ten jim pomáhal při hojení ran a zmírňoval bolesti. Také dnes jsou tyto bobule hojně využívané nejen ve farmacii a mnoho žen na ně nedá dopustit.


Postupem let se severoamerické brusinky staly hitem a často se používaly. O jejich síle a účincích se napsaly stohy článků i vědeckých prací. Dokonce dostaly označení „přírodní antibiotikum“ a byly první volbou mnohých, kteří hledali nejprve alternativu z přírody. Jenže v poslední době jako by mnoho z nás na ně opět zapomnělo. Do středu pozornosti se dostávají přípravky s jinými látkami a mnohdy s nimi přichází rozčarování. Nedokážou totiž zastoupit brusinky ve všech směrech. Nedejte se tedy zviklat a věřte i nadále červeným bobulím. Své přednosti neztratily a jejich účinky se také nikterak nezměnily. Jsou osvědčené a jejich přednosti jistě stojí za připomenutí.

Swiss Mega BrusinkyJejich pozitivní vliv na zdraví


Klasické české brusinky si dopřejte ke svíčkové, avšak léčivé látky v potřebném množství prokázaném v klinických studiích v nich nehledejte. Severoamerické brusinky, neboli brusinky velkoplodé (klikvy), řadí odborníci mezi potraviny, jež jsou zdraví nejvíce prospěšné. Svoje renomé si zasloužily zejména díky své schopnosti předcházet infekcím močových cest. Látky obsažené v plodech na rozdíl od klasických antibiotik bakterie způsobující zánět nezabíjí, ale mají unikátní protipřilnavý účinek, který znemožňuje jejich uchycení na sliznici močových cest a snižují tak jejich schopnost vyvolat zánět. Výsledkem je, že spolu s dostatečným pitným režimem se močové cesty lépe propláchnou a pročistí a dříve se vám uleví. To je důvod, proč řada žen užívá preparáty z brusinek preventivně vždy v rizikovém období, kdy záněty opakovaně trpí. Potíže se pak přestanou tak často vracet. Mnoho lékařů vám je doporučí nejen jako prevenci, ale i jako součást léčby.

To však není ani zdaleka vše, s čím si rudé plody poradí. Podle průzkumů mají brusinky vliv i na ochranu žaludeční sliznice před vznikem vředů v zažívacím traktu a obsahují vysoké množství antioxidantů. Chrání tak buňky před stárnutím a poškozením od volných radikálů. 

Jak poznat v lékárně kvalitní a účinný preparát


Swiss Mega BrusinkyChcete-li i vy objevit sílu těchto bobulí, musíte pečlivě vybírat. Přípravek musí být vyroben ze správného druhu brusinky (severoamerická klikva) a měl by obsahovat standardizovaný extrakt z celých plodů brusinek s přesně známým množstvím účinných látek tzv. proanthokyanidinů (PAC). Přesně takovými jsou Swiss Mega Brusinky, které obsahují silně koncentrovaný výtažek z brusinek velkoplodých Cran-Max, jež využívá všech částí plodu, jakými jsou slupky, šťáva, dužina i jádra pro maximalizaci účinku. Ochranná technologie BioShield pak uvolňuje účinné látky až 16 hodin, což je důležité hlavně tím, že mohou bojovat proti bakteriím celou noc. Právě v noci, když spíte, nedochází k vyplavování bakterií a ty se mohou nerušeně množit, proto je postupné uvolňování, které jim v tom zabrání, zásadní.

Díky tomu můžete vyzkoušet sílu, která se skrývá v těchto červených plodech.
Věřte zkušenostem a osvědčeným radám. Pokud něco funguje, můžete se na to spolehnout. Jistota je dobrá věc a podléhat novým trendům se nemusí vždy vyplatit. Síla brusinek je známá po staletí a  důvěřují jí mnozí. Zkuste to i vy.  Brusinky se svými rudými plody plnými zdraví čekají jen na vás, až je objevíte.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
3xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
3xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
2xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
2xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
PrvníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles