Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buďte #BeautyReady a otestujte nový Braun FaceSpa Pro

7. 05. 2018 | Krása
-Komerční sdělení-
Braun FaceSpa Pro























Braun představuje nový přístroj pro epilaci, čištění a tonizaci obličeje


Po velmi úspěšném představení přístroje Braun FaceSpa přichází značka Braun na český trh s novou multifunkční sadou na obličej Braun FaceSpa Pro. Tato novinka kombinuje několik funkcí a pomáhá tak nejen s odstraněním nežádoucích chloupků a s čistěním pleti, ale nově s celkovou regenerací pokožky. Přístroj disponuje několika vyměnitelnými nástavci -  epilátorem, čisticími kartáčky a nově i unikátní kovovou tonizační hlavou MicroVibration.


Klíčové funkce Braun FaceSpa Pro:Braun FaceSpa Pro

 

Nová tonizační hlava MicroVibration

Kovová tonizační hlava MicroVibration nového Braun FaceSpa Pro vytváří speciální mikro-vibrace, čímž zajišťuje lepší absorpci krémů a sér do pokožky pro ještě jemnější a vláčnější pleť. Zatímco jemný dotek kovu dodá příjemný pocit ochlazení, speciálně navržený ergonomický design hlavy se snadno přizpůsobí konturám obličeje a poskytuje snadnou aplikaci pečující kosmetiky. Oproti nanášení krémů prsty, které může pokožku zbytečně vysušovat, iritovat a způsobovat vrásky, je jejich nanášení pomocí kovové hlavy efektivnější a zároveň mnohem příjemnější. Navíc díky této hlavici se krémy vstřebají rovnoměrně a předcházíte tak zbytečnému plýtvání vašeho oblíbeného přípravku.

„Pravidelná péče a očista kožního povrchu se stala nepostradatelnou součástí našich životů. Po umytí a očištění kůže je vhodná aplikace zvláčňujících a hydratujících prostředků. Hydratační krémy zvyšují obsah vody v pokožce, přičemž před jejich aplikací je vhodné kůži zvlhčit vodou. S touto pečující fází nám mohou pomoci i přístroje s mikrovibracemi, které zlepšují absorpci krémů a sér, pleť je po ošetření mnohem jemnější,“ komentuje MUDr. Lucie Jarešová z ambulance všeobecné a estetické dermatologie L´DermaMedEst.

Braun FaceSpa ProEpilační hlava a čisticí kartáčky na pleť


Systém vyměnitelných nástavců nového Braun FaceSpa Pro odstraní chloupky na obličeji a zároveň hloubkově vyčistí pleť. Epilační hlava dokáže odstranit až čtyřikrát kratší chloupky než vosk, a i ty nejjemnější zachytí s absolutní přesností. Čisticí kartáčky jemně, ale důkladně vyčistí póry, a to až šestkrát lépe, než je tomu při ručním čištění.

Inteligentní časovač 

     
Součástí nového Braun FaceSpa Pro je také inteligentní časovač, díky kterému budete vědět, kdy je čas změnit oblast ošetření. Jemné zapulsování totiž každých dvacet sekund napoví, že je potřeba přesunout se v rámci vašeho obličeje zase o kousek dál.


Braun FaceSpa bude k dostání od druhé poloviny dubna 2018, jeho doporučená maloobchodní cena je 3 999 Kč.


Braun FaceSpa ProOtestujte s námi nový Braun FaceSpa


Líbí se Vám nový Braun FaceSpa Pro ? Otestujte s námi novinku, která kombinuje několik funkcí a pomáhá tak nejen s odstraněním nežádoucích chloupků a s čistěním pleti, ale nově s celkovou regenerací pokožky.

4 z Vás otestují nový Braun FaceSpa



POZOR - přihlašování do testování bylo ukončeno, nyní probíhá testování vybranými čtenářkami. V následujících dnech Vás budeme o výsledcích informovat.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Těším se na výsledky testování!
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkMám nejvyšší čas něco pro sebe udělat dobrá výzva,,,ničeho se nebojím
Obrázek uživatelky
profil
Ráda bych byla přesvědčena, že přístroj funguje.Tedy určitě by mne potěšil...52let . Govana
Obrázek uživatelky
profil
Je mi 44 let určitě bych přístroj využila pro regeneraci pokožky. Moje 24 letá dcera by přístroj využila hlavně na čištění pleti a má 70 letá tchýně zase při odstraňování chloupků v obličeji. Takže proč nevyzkoušet 3 v 1 přístroji.
Obrázek uživatelky
profil
Mě je 56 let takže už dávno nejsem naivní a nevěřím že takový zázrak existuje.Test bych ráda vyzkoušela a přesvědčila ostatní že se pletu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles