Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buďte na Valentýna originální

8. 02. 2010 | Svátky

Svátek, který se v České republice začal slavit relativně nedávno a jen postupně si získává své příznivce, můžete pojmout nevšedním způsobem. Zkuste dárek, který potěší hned dvakrát.

 

Svatý Valentýn je v České republice stále relativně novým svátkem. Ačkoliv je 14. únor původně svátkem lásky a něžných citů, dnes si tento den často lidé zaměňují za povinné nákupy a frenetické shánění něčeho roztomilého a zbytečného. Nicméně letos bude situace o poznání jiná, a to i u těch, kteří si už na trend oslav sv. Valentýna zvykli. Většina Čechů bude zřejmě letos místo v restauraci jíst doma a zdaleka neutratí tolik peněz jako jiné roky.

 

Pojďme se však na tento svátek podívat původní optikou. Svatý Valentýn vždy především oslavoval lásku. Proč tedy neprojevit svou lásku, city, ale také soucit. Není důležité, kolik peněz máte v peněžence, nebo jak moc odsuzujete komerční ladění tohoto svátku. Existují také jiné způsoby, jak lze tento svátek smysluplně oslavit a zároveň přispět dobré věci. Nemusíte nakupovat velké dary, ani plyšové hračky, které mohou být roztomilé, ale užitek z nich je nulový.

 

Existuje mnoho organizací, které tohoto dne využívají pro sbírky a dary pro děti či lidi v nouzi. Pokud byste ovšem chtěli zakoupit milý dárek a zároveň projevit své sociální cítění, je možné nakoupit dárek, jehož koupí přispějete v boji proti zneužívání práce dětí, či proti nelidským pracovním podmínkám v nejchudších částech světa.

Takzvaně uděláte jedním dárkem dvakrát radost. Potěšíte svého nejmilejšího a zároveň podpoříte ty méně šťastné obyvatele naší planety. Existují různé organizace, které například odbytem textilních výrobků v České republice podporují osamostatňování žen v zemích, které leží směrem na východ od nás.


Zdroj: Fairove.cz

Mangovka
Chytrážena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
čo už vymyslieť nové
Obrázek uživatelky
profil
čo už vymyslieť nové
Obrázek uživatelky
profil
ja som kupila kravatu...ale len ako pozornosť,,,ved to nemá byt len o daroch
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles