Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buďte trendy, projasněte svou pleť kvalitní kosmetikou!

15. 03. 2013 | Krása
-Komerční sdělení-

Smyslnost, hravost, energie, vitalita, pružnost. Můžeme si tato slova opakovat stále dokola, psát je rtěnkou na zrcadlo… Leč pro krásnou a svěží pleť je třeba udělat více. Inspirujte se spolu s námi světovými značkami té nejvyšší úrovně a kvality! Soutěžte o ně s portálem Zapakatel.cz!


Soutěž o kosmetickou sadu Bourjois Paris


Bez práce nejsou koláče?!
To je sice pravda. Někdy ale i malá námaha sklízí obrovský koláč! Zasoutěžte si s portálem Zapakatel.cz o exkluzivní sadu věhlasné francouzské značky Bourjois Paris! Výherce získá dárkové balení toaletní vody (75 ml) a sprchového gelu (250 ml).

Pravidla soutěže:
Abyste se dostali do slosování o sadu Bourjois, stačí do 20. 3. 2013 navštívit stránku moda.zapakatel.cz a nakoupit si dle libosti z široké škály produktů v minimální hodnotě 500 Kč. Tím se Vaše jméno automaticky stává adeptem na výherce!

Pleť jako z alabastruPleť jako z alabastru

Naše pleť je odrazem péče, kterou ji věnujeme, úrovně používané kosmetiky a kombinace správného trendy líčení. Jak namixovat tyto ingredience ve správném poměru a povznést tak svou krásu na vyšší level? Základem je kvalita, hydratace, dodávání vitamínů ale i vhodný make-up. Obzvláště při mrazivé zimě, která ne a ne upustit své otěže, je volba správné kosmetiky jedním z nejdůležitějších rozhodnutí při Vaší péči o pleť.
Máte hluboko do kapsy? Není problém. Omrkněte nabídku společnosti Zapakatel.cz! Prestižní značkové kosmetické přípravky můžete získat za hubičku! Vaše pleť nemusí ani v sychravém počasí strádat. Naopak. Bude plesat radostí.

Jarní trendy v líčení

Jaro 2013 holduje romantice, emocím a vášni! V kurzu jsou především hřejivé barvy projasňující pleť. Mixem růžové, korálové, fialové a tyrkysové se trefíte do černého. Vylaďte svůj outfit značkou Loreal. Pleť sjednotíte bronzovým pudrem, na oči nanesete kombinaci růžových a tyrkysových stínů podpořené černou řasenkou a rty zvýrazníte temně růžovou rtěnkou. K dokonalosti už chybí jen sexy nalakované růžové nehtíky.

kosmetika za pakatel


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak ani jeden Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
01. 04. 2013 18:33 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
01. 04. 2013 18:20 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2013 18:17 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2013 18:13 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
01. 04. 2013 18:09 Sebrán "Košík" za 30 bodů
01. 04. 2013 18:05 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
01. 04. 2013 18:02 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
Obrázek uživatelky
profil
je to smůla, fakt jsem zajíce ani nevidělaSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
přihopsal beránek Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
kraslice, tak si do košíčku dám aspoň ji...SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles