Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílá vám v létě prostě sekne

2. 08. 2016 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Bílá vám v létě prostě sekne Opálené tělo, bílé šaty a půvab antické bohyně. Každé z nás to v létě přijde v hod! Bílá krásně kontrastuje s modrým mořem nebo modrým nebem. Procházka v bílých šatech po městě vás alespoň na chvíli přemístí na plážovou  promenádu.  Nechystáte  se  tento  rok  k moři?  Nevadí,  udělejte  si  přímořskou  náladu a atmosféru  alespoň  doma. Odměňte  se  a  kupte  si  nevšední  bílé šaty  nebo  halenku.  Bílá  je  snadno kombinovatelná a hodí se k ní nespočet doplňků,  proto by neměla chybět všatníku žádné ženy. 

Pochybujete?  Myslíte, že  vám šaty  nevydrží  dlouho  bílé, že  ztratí  svoji  svěžest  a  krásný  bílý  odstín? Že časem zešednou nebo že si na ně vylejete kávu, zteče vám na ně borůvková zmrzlina nebo, že je někde zašpiníte?  Nezoufejte! Vanish má  pro  vás řešení,  které  je  odpovědí  na  oba  problémy.  Odteď  se  už  o  své prádlo nemusíte bát a nemusíte zvažovat jestli si koupíte bílou nebo černou halenku. S novým přípravkem od Vanishe z bílého oblečení nejen odstraníte i týden zaschlé skvrny za 30 vteřin, ale také ho vybělíte až o tři odstíny. Vanish Gold White Powder je prášek, díky němuž po 30 vteřinách od aplikace na skvrnu na malou nehodu s úlevou zapomenete.

VanishStop zašedlému bílému oblečení


Máte  vzadu  ve  skříni  zastrčené šedé  oblečení,  u  kterého  se  pomalu  smiřujete  s tím, že  si  ho  na  sebe  užnikdy nebudete moci vzít a budete ho nosit maximálně tak na doma? Pamatujete, jak kdysi bývalo krásněbílé? I s tímto problémem si produkty z řady Vanish White poradí. Na výběr máte jak z prášku, tak tekutého odstraňovače skvrn, které z vašeho oblečení udělají opět zářivé kousky. Jako byste si je koupili právě včera. Bělicí efekt s vylepšeným složením totiž zesvětlí oblečení ažo tři odstíny. 

A co na bílou barvu blogerky? 


Pro  Kateřinu  Pifflovou  a  Karolínu Šramlovou  z  blogu  With  Love K bílá  představuje  barvu,  která  nikdy nevyjde z módy. Vnímají ji jako čistou a krásnou barvu. „Kdyžji spojíte s úsměvem, nešlápnete vedle. V létěse pro nás, módní blogerky, stává základní barvou ve skříni. Univerzální, bělostná a fotogenická je jen jedna barva  -  bílá.  Samozřejmě  se  za  ní  ale  skrývá  několik  nástrah  -  jídlo,  pití a špína. Pro  takovou  chvíli  máme dlouhodobé řešení,  kterým  je Vanish.  Jakmile  si  totiž  oblíbíme  nějaký  kousek,  "musíme"  ho  nosit  pořád,” popisují své zkušenosti blogerky.

A jak se skvrnami a praním bojujete vy?Vanish


Koho  jiného bychom se měli  zeptat, jaké skvrny jsou nejhorší,  nežprávěžen, které  se  o čistotu  prádla starají? Podle průzkumu, který realizovala značka Vanish v součinnosti s obchodními řetězci C&A a ženským  portálem a  kterého  se  účastnilo více než 1300  respondentek, to vypadá, že nejčastěji bojujeme se zaschlými skvrnami od bláta, krve a mastnoty. Výjimkou také nebyly odpovědi jako make-up, lak na nehty nebo ovoce. 

A kdy jste naposledy prala? Včera nebo dnes? Průzkum ukázal, že každá pátá z dotazovanýchžen pere více než pětkrát týdně, nejčastější odpověď však byla jednou až dvakrát týdně. Pětkrát a vícekrát perou hlavně zadané ženy,  které žijí  s partnerem.  Tolikrát  pere  40  %  dotazovaných.  Každá  druhá  pak  při  praní používá gely,  na  druhém  místě  tablety  a  nejméně  využívané  jsou  podle  průzkumu  prášky.  Speciální  přípravek  na odstraňování  skvrn  používají  dvě  třetiny žen,  nejčastěji  formou  přidání  přípravku  k pracímu  prostředku. Nejvíce  bojujeme  se  skvrnami  od  mastnoty,  ovoce,  trávy  nebo  krve.  A ty  nejzajímavější  skvrny?  Koňský trus či olej z motorové pily. Kam se na to hrabe borůvková zmrzlina, že?!

Při  praní  je  pak  pro české  i  slovenské ženy  důležitá  hlavněčistota  vypraného  prádla,  snadné  odstranění skvrn a neposledním řadě vůně. A co je důležité pro vás? Myslíte, že patříte ke vzorce žen, na kterých se průzkum realizoval?

Tipy a triky, jak na skvrny


Vanish White spolehlivě odstraní skvrny od ovoce, bahna, trávy, make-upu, kečupu, čokolády nebo třeba od   krve.   Konkrétní   tipy   a   triky,   jak   si   poradit   s   různými   druhy   skvrn,   najdete   na   stránce www.vanishinfo.cz/jak-na-skvrny.  


Vanish Produkty


VANISH GOLD Oxi Action na bílé prádlo
VANISH GOLD Oxi Action tekutý odstraňovač skvrn na bílé prádlo


Nejlepší produkt na odstranění skvrn z bílého oblečení. Vanish Gold na bílé prádlo  zesvětlí zašedlé prádlo  až  o  tři  odstíny  a  je  tak  silný, že  odstraní  i  týden zaschlé skvrny za pouhých 30 vteřin.

Doporučené prodejní ceny: 
Vanish Gold tekutý odstraňovač skvrn – cena 180 Kč / 940 ml
Vanish Gold prášek – cena 320 Kč / 470 g



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Bílá vám v létě prostě sekne:

Bílá vám v létě prostě sekne
Bílá vám v létě prostě sekne
Bílá vám v létě prostě sekne
Bílá vám v létě prostě sekne
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám vypráno-3 pračky,Vanish používám
Obrázek uživatelky
profil
Krásná fotka u článku Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jdu prát.. peru většinou 2x v týdnu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles