Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moderní domácnost pod parou

13. 05. 2020 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Svět objevil páru už v 19. století a průmyslu tehdy vládl parní stroj. Pára je ale stejně účinná i dnes, kdy ideálně pronikla také do našich domácností. Kromě toho, že nám pomáhá chutněji a zdravěji vařit, dokáže pomoci při čištění podlahy či péči o oblečení tak, že jsou ideálně dezinfikované – zbavené bakterií a nečistot, a to bez použití chemikálií. Na její síle je postaven nejeden domácí spotřebič.


Paříš, pařím, paříme

Tefal IXEO Power

Žehlení nepatří mezi nejpopulárnější činnosti, ale s několika vychytanými pomocníky jde o dost snáz. S parním generátorem, který díky silnému parnímu rázu dokáže vyžehlit a také dezinfikovat látku v několika vrstvách, ušetříte až polovinu času. S napařovači prádla se zase jednoduše můžete obejít bez manipulace s žehlícím prknem. V obou případech pára účinně a snadno prádlo vyrovná, a navíc hygienicky ošetří.

Všestranný pomocník Tefal IXEO Power (QT2020) – žehlička s integrovaným napařovačem oděvů a inteligentní žehlící deska Smart Board, vám pomůže spolehlivě připravit oblečení pro každou situaci. Praktické 3v1 nabízí polohovatelnou žehlící deskou snadné žehlení, od vertikálního napařování, horizontálního žehlení, až po 30° pozici pro odstranění drobných záhybů. Velikost Smart Board je optimální pro všechny typy oblečení, třeba košile na něm vyžehlíte 2x rychleji než na klasickém žehlícím prkně! Inovativní vysokotlaká technologie (až 5,8 barů oproti běžným 5 barů) produkuje mimořádné množství páry. Intenzivní síla páry zahubí až 99,9 % bakterií, odstraní zápach a osvěží prádlo, které se stane hygienicky čistým. Tefal IXEO Power je možné použít i na jemnější látky jako je samet nebo na hrubější materiály, s technologií chytré ochrany Smart Protect lze prádlo z menší vzdálenosti napařit a ručně uhladit. Odvápnění pomocí jednoduchého vyplachování je prevencí pro dlouhotrvající výkonnost s perfektními výsledky. Tefal IXEO Power je navíc připraven za 70 sekund a voda se snadno doplňuje díky odnímatelnému zásobníku o objemu 1,1 litru. Nejen zásobník, ale i základnu lze pohodlně vyjmout a přenášet po domácnosti pro osvěžení záclon či napařování pohovky. Snadnou manipulaci pomocníka Tefal IXEO Power zajišťují malá kolečka umístěná pod parní stanicí. Součástí balení je také věšák pro snadnější napařování a textilní kartáč pro hrubé tkaniny. Doporučená cena je 9 999 korun.

ruční napařovač oděvů

Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket (DT3030) hladce odstraní veškeré záhyby, pachy a účinným napařováním (1300 W) s parním výkonem 19 g/min. vydezinfikuje oblečení, a to bez žehlícího prkna. Nahřeje se už za 15 vteřin, hladkých výsledků dosáhnete opravdu během chvíle. Potěší vás také elegantní a kompaktní design – díky skládací hlavě můžete s napařovačem oděvů pohodlně cestovat, navíc jeho konstrukce je ultra lehká. S funkcí automatického vypínání se nemusíte bát, že byste při rychlém odchodu z domova napařovač nechali zapnutý. S napařovačem oděvů se bezstarostně postaráte o všechny typy tkanin, ať už máte v šatníku kousky z nejjemnějšího hedvábí, nebo třeba kolem sebe v domácnosti povrchy z juty.
Doporučená cena ručního napařovače oděvů Tefal Access Steam Pocket je 1 699 korun.

Perfektní výsledky žehlení, 100% hygiena prádla, jednoduchost ovládání, extrémní rychlost žehlení, úspora času, dlouhá životnost spotřebiče... To vše pouze s jedním parním generátorem nové řady Pro Express Ultimate (GV9581) značky Tefal pro rychlé a účinné žehlení všech druhů látek.
Doporučená cena je 10 999 korun.
ruční žehička Tefal

Nejvýkonnější napařovací žehlička Tefal Ultimate Pure (FV9845E0) je dokonalým pomocníkem pro žehlení vašeho prádla. Zcela nová unikátní technologie filtru mikročástic zabraňuje úniku vodního kamene na oblečení, a zároveň brání ucpání napařovacích kanálků, což prodlužuje životnost nejen žehličce, ale i vašemu prádlu. Vysoký parní výkon 260 g /min. je zárukou bezchybného vyžehlení každého typu oblečení i v těch nejsložitějších záhybech. Ergonomický tvar rukojeti a speciální technologie Durilium AirGlide Autoclean zpříjemní manipulaci a skluz žehličky po jakémkoliv druhu textilu. Doporučená cena je 3 299 korun.

Rowenta Clean&Steam All Floors


Dva v jednom


Zjednodušení každodenního úklidu ocení každá hospodyňka, co si budeme povídat. Nejvíc však oceňujeme úsporu času! I v tom může být pára velmi nápomocná. Rowenta Clean&Steam All Floors (RY7597WH) zvládne vysát i vytřít najednou. Patentovaná vysoce účinná trubice Dual Clean and Steam podlahy vysaje a zároveň hygienicky vyčistí, to vše najednou. Součástí je nástavec Ultra Glider, který snadno a jednoduše umožňuje vysávání, a to včetně parního vysávání koberců. Unikátní technologie Advanced Cyclonic Technology umožňuje perfektní vysávání bez sáčku s objemem 0,4 L. Vytírání pomocí páry, která zničí až 99 % bakterií, navíc zvládnete bez použití jakékoliv chemie.
Doporučená cena je 7 999 korun.



Dokonalé vlny s Rowentou


Dokonalé vlny


Asi byste nevěřili, že pára má intenzivní účinnost, i když jí použijete relativně málo. Důkazem je parní kulma – unikátní parní technologie zaručuje, že vlasy nezplihnou a zároveň budou hydratované. Ve špičce kulmy je nádobka, do které nalijete vodu a ta se přemění na jemnou páru. 48 mikrootvory pak proniká do celého pramene. Vytvoříte tak pružné vlny, které dlouho udrží svůj tvar. Doporučená cena Rowenta Steam Curler Premium Care (CF3810) je 1 499 korun.


pomalý hrnec Cook4Me+Zdravě, tedy v páře


Revoluce v kuchyni s geniálním pomocníkem s výřečným názvem Cook4Me+ (CY851840), neboli uvař mi! Digitální multifunkční hrnec vám pomůže uvařit snadno a rychle, v kuchyni zastane několik rolí – poslouží jako pomalý hrnec, rýžovar nebo parní hrnec. Stisknutím knoflíku jednoduše vyberte jeden ze 150 nahraných receptů pro předkrmy, hlavní jídla a dezerty, nebo si nastavíte vaření podle konkrétní ingredience. Většinu receptů navíc zvládne do 15 minut.
Doporučená cena je 6 999 korun.


Parní hrnec Tefal
Pokud vám opravdu záleží na zdravém a chutném jídelníčku, je pro vás úprava pokrmů v páře naprosto ideální. Nahradíte tak smažení, pečení a vyhnete se přepalovanému tuku, který je pro tělo škodlivý. Komfortně tak připravíte lehká a zároveň výživná jídla s dokonalou chutí. Parní hrnec Tefal Vitacuisine Compact (VS400333) disponuje patentovanou funkcí Vitamin+, která zrychlí průběh vaření a současně uchovává i více vitamínů. Technologie parního hrnce Vitacuisine Compact zaručuje unikátní cirkulaci vzduchu, díky níž můžete bez obav vařit například tříchodové menu najednou a nemusíte se bát mísení vůní nebo chutí jednotlivých pokrmů. Hrnec disponuje speciálně upravenými parními koši, které umožnují dokonce i přípravu různých směsí a omáček. Doporučená cena je 3 599 korun.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Moderní domácnost pod parou:

Moderní domácnost pod parou
Moderní domácnost pod parou
Moderní domácnost pod parou
Moderní domácnost pod parou
Moderní domácnost pod parou
Moderní domácnost pod parou
Moderní domácnost pod parou
Moderní domácnost pod parou
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !