Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Osvěžte svou každodenní rutinu a vraťte svým dnům barvu!

10. 11. 2017 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Uvízli jste v zajetých kolejích, cítíte se zoufalí a unavení z každodenní rutiny? 88 % z nás uvažuje o změně svého životního stylu, abychom byli šťastnější. Nepotřebujete dělat razantní změny, abyste se cítili lépe. Stačí se držet následujících tipů!

Obnovte svou paletu barev


I malá změna vašeho vzhledu, může mít velký vliv na vaši náladu. Pořiďte si nový kousek oblečení, po kterém už dlouho toužíte, nebo vás při příchodu do obchodu okouzlí. Je jedno, jestli je to něco bláznivě barevného, či barevně umírněný, ale zároveň stylový kousek. Uvidíte, že se vám zvýší sebevědomí a vaše každodenní rutina najednou dostane zcela nový rozměr. Svět bude zářit veselejšími barvami.

aviváže Lenor

Běžte ven


Většina z nás sní o tom, že bude každý den trávit více času venku. Co na tom, že je venku brzy tma, čerstvý vzduch ve spojení s přírodou dokáže zázraky. Uvidíte, že venkovní jóga, běh v parku nebo třeba jen klidná procházka přispěje k osvěžení vašeho organismu. Zkuste to, endorfiny fungují, nejen že budete mít dobrou náladu, ale budete na sebe neskutečně pyšní, že jste vyrazili.

Dodejte svému šatníku novou vůni


O tom, jak důležitou roli v životě každého z nás hrají vůně, není třeba dlouze hovořit. Co tedy svému oblečení a hlavně vám dopřát změnu? Nová vůně vám pomůže vybavit si příjemné vzpomínky, nebo vás na pár vteřin přenést na jiné místo. 64 % z nás má spojenou svěží vůni oblečení s pocitem štěstí. Jak to máte vy, jaká vůně je pro vás tou šťastnou? Evropané nejvíce hovoří o vůni mořského pobřeží (70 %), zahrady (62 %) a městského parku (55 %). Vůně inspirované těmito místy můžete nyní mít i u  vás doma, a to díky nové řadě aviváží Lenor Inspired By Nature.


Lenor Inspired by Nature – Shea Butter – pečující vůně inspirovaná výtažkem ze semen Máslovníku afrického – bambuckého másla. Bílé pižmo a jantar vytvářejí sametový dotek na vašem oblečení.

Lenor Inspired by Nature – Deep Sea Minerals – svěží a uklidňující vůně s mořskými elementy inspirovaná ostrovy ve Středozemním moři.

Lenor Inspired by Nature – Silk Tree Blossom – strhující vůně inspirovaná okrasnou květinou Albízií růžovou. Příjemné dřevité elementy poskytují jemný pocit na vašem oblečení.

Doporučená maloobchodní cena aviváží Lenor Inspired by Nature je 69,90 Kč (750 ml), 119,90 Kč (1380 ml). Cena se může u jednotlivých prodejců lišit.

aviváže Lenor



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ještě jsem nevyzkoušela
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda