Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aby technologie nevyhnala harmonii z vašeho obývacího pokoje

22. 03. 2010 | Moderní bydlení
Naplánovali jste si dokonale zařízený obývací pokoj a vytvořili ideální prostor, ve kterém budete žít. Pak si však přinesete notebook a budete k němu chtít připojit reproduktory, počítačovou myš nebo podložku pod notebook – a najednou je koncept designu vašeho oblíbeného prostoru ohrožen. Jak zajistit, aby současné technologie s vaším útulným domovem dokonale ladily a nevytlačily z něj veškerou pozitivní energii?

Podle zásad Feng Shui – starobylého čínského umění estetického uspořádání interiérů, jež se zaměřuje na zlepšení lidského života díky obnovení rovnováhy pozitivní energie zvané „čchi“ ve vašem domově – vám může výběr barev a umístění předmětů v místnosti pomoci dosáhnout úspěchu v pracovním i soukromém životě.

Zena s notebookemPaul Darby, jeden z největších evropských odborníků na Feng Shui navrhl dokonalé uspořádání technologických zařízení a vybavení domova v Zenovém stylu.

Výsledkem jsou návrhy prostředí, orientované podle světových stran, které vám mohou pomoci uspořádat obývací pokoj tak, abyste dosáhli co největší harmonie, ať už notebook používáte pro budování úspěšné kariéry, online komunikaci, poslech hudby, nebo jen odpočíváte u filmů.
 

Jih – V kontaktu s ostatními:


Návrh je zaměřen na spojení s vnějším světem. Je směrován na jih, což je místo, kde komunikujete s přáteli a kolegy. Sociální kontakty zprostředkovává Facebook, Twitter nebo YouTube a pomocí e-mailu budujete pracovní vztahy.

Ve starém Japonsku a Číně byl jih vstupem do vnějšího světa. Kdybyste chtěli vejít do tamní budovy, abyste se setkali s obyvateli, vstoupili byste vchodem z jižní strany a šli přes „ming tang“, neboli sál velikosti. To by byl dobrý základ pro úspěšné setkání.

Dominantními barvami na tomto obrázku jsou rudá a žlutá. Rudé odstíny jsou barvou štěstí. Rudá – barva krve – je také barvou života. Budete-li těmito odstíny obklopeni, na lidi zapůsobí vaše entuziastická energie, kdykoli s nimi navážete spojení. Žlutá je barva slunce. Je znakem komunikace a stimulace.

Návrh JihCo z toho vyplývá:
  • Používáte-li notebook, je dobré si uvědomit, že má obvykle rovné hrany, a je tedy vhodné jej doplnit o tvary oblé. To je vidět i na obrázku, kde ostré a rovné hrany notebooku doplňují zaoblené kontury reproduktorů a sady pro notebooky
  • V místnosti vždy umístěte nějaký předmět, který bude fungovat jako stabilizátor pro vyrovnání a sladění ostatních energií. Oblé tvary předmětů na skříňce, jako například vázy, tomuto působení pomáhají.
  • Drak v pozadí je umístěn ve východní části prostoru a hledí na západ. Drak v tomto umístění podporuje růst a ambice.
  • Svíčky mají ohnivé barvy. Když zapálíte svíčky, dodáte prostoru ohnivost a zvýšíte entuziastickou a vášnivou energii.
  • Rudé květiny podporují štěstí.
  • Krystal ametystu místnost dokonale očišťuje, čímž pomáhá udržovat energii v pohybu.
  • Lampa rovněž pomáhá udržovat energii kolem vás v pohybu, aby nezačala stagnovat.
  • Pro jižní uspořádání představuje růžová barva uklidňující energii (všimněme si růžového panelu na stěně), která je zapotřebí k vytvoření protiváhy k ohnivým prvkům.

Zdroj: Logitech

Sixtie
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aby technologie nevyhnala harmonii z vašeho obývacího pokoje:

Aby technologie nevyhnala harmonii z vašeho obývacího pokoje
Aby technologie nevyhnala harmonii z vašeho obývacího pokoje
Aby technologie nevyhnala harmonii z vašeho obývacího pokoje
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
všetkého s mierou
Obrázek uživatelky
profil
NA TY MUSÍME BRAT OHLEDY,DÁ SE VŠE KDYŽ SE CHCE
Obrázek uživatelky
profil
Na starobylém čínském umění jistě něco bude, ale na druhou stranu i bez něj má jistě každá žena svůj vkus a cit - a - ať si odborník píše co chce - růžovou barvu nesnáším, od lampy požaduji kvalitní světlo při němž vidím na to co dělám a draka či jiné "trpaslíky" na utírání prachu fakt v bytě mít nemusím Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dá určitě mnoho práce. To dokáží tak jedině lidé, kteří se tomu věnují. Nám laikům takové věci určitě ihned nepůjdou naplánovat.
Obrázek uživatelky
profil
Kdo má malý prostor k bydlení a ještě k tomu malé děti, dá to pěknou fušku a notnou dávku vkusu a praktičnosti, aby vše plnilo svůj účel, nic nebylo přeplácáno a ladilo k sobě.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles