Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bytové doplňky zútulní interiér a dodají mu kouzlo

22. 03. 2015 | Moderní bydlení

S výběrem nábytku si většinou dáme záležet, ale bytové doplňky a dekorace pak často podceňujeme. A přitom dokážou prozářit každou místnost a vnést do ní veselou hravost. Vhodně zvolené doplňky doladí nebo pozmění ráz interiéru a vtisknou bytu nenapodobitelnou atmosféru. Inspirujte se našimi tipy, jak si zútulnit byt!

Polštáře


Zrelaxujte své tělo po náročném pracovním dni a zabořte hlavu do dekoračních polštářů z měkkého materiálu. Volit můžete třeba mezi saténovým, pleteným nebo chlupatým povlakem.

bytové doplňkyVonné Svíčky


Vonné svíčky jsou poměrně levným doplňkem, který nám místnost nejen zkrášlí a zateplí, ale i provoní. Ideální je kombinovat svíčky, lucerny a svícny v různých stylech a velikostech.

Přehozy a povlečení


Co říkáte nápadu převléci přikrývky a polštáře do povlečení z materiálu podle ročních období? Na jaře sáhněte po krepovém povlečení v pastelových barvách, v létě po chladivém saténu, na podzim po hladké bavlně a v zimě po flanelovém povlečení v tlumených barvách.

Aromalampy


Nechte své smysly okouzlit uklidňující vůní linoucí se z aromalampy. Do misky nakapejte trochu levandulového oleje a zapalte pod ní svíčku. Libá vůně se Vám rázem roznese po celém bytě.

Koberečky


Chůze po měkkém koberci s dlouhým chlupem bude relax pro Vaše nožky. Nemusíte mít koberec po celé místnosti, stačí ji obohatit o designový kusový koberec, který povznese interiér.

Další tipy na bytové doplňky


V bytě najdou své místo i originální obaly na květiny, barevné vázy, ale i úložné krabice, kam schováte všechny Vaše nezbytnosti. Dejte si záležet také při výběru servírovací soupravy a pozvedněte stolování na novou úroveň. Každou místnost oživíte například zrcadlem v ozdobném rámu.

Široký výběr bytových doplňků a dekorací nabízejí různé e-shopy, které se na toto zboží přímo specializují. Nákupem přes internet získáte nejen originální věci, které nejsou v kamenných obchodech k sehnání, ale i výrazně ušetříte. Navíc při platbě online nemusíte mít v peněžence žádnou hotovost. Zboží jednoduše uhradíte jednou z platebních metod!
   

Zdroj, foto: STYL & INTERIER


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
když spustím nápovšdu poklad nebo mince zmizí...škodaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Bohužel nevíme, proč se někdy zobrazování symbolů spustí a jindy ne. Pravděpodobně budeme muset tyto akce ukončit. Omlouváme se všem za komplikace
Obrázek uživatelky
profil
1 kroj, ale úplně jinde, redakce nic na připomínky
Obrázek uživatelky
profil
a ještě beránek-jak by mu asi slušel krojSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ZTRÁTA ČASU....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles