Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dekorace dětských pokojů

5. 08. 2008 | Moderní bydlení
Dekorace do dětských pokojů by měla být krásná jako duše dítěte, měla by děti inspirovat a měla by působit na co nejvíce vjemů, aby tak dítě podporovala v přirozeném vývoji fyzických i mentálních funkcí.

Poskytněte Vašim nejmenším dostatek prostoru pro vlastní kreativitu a rozvoj. Pokud jste se rozhodli pro změnu dětského pokojíku, ale nemůžete si dovolit nakupovat nový nábytek, nevěšte hlavu, i tak zvládnete výrazně proměnit pokoj pro vaši ratolest a to za malé peníze a dokonce rychle.

Dekorace dětských pokojůDá se toho docílit pomocí dětských dekoračních samolepek na zeď, okna nebo nábytek. Snímatelné nástěnné dekorace jsou určeny do všech typů dětských interiérů (dětské pokoje, mateřské školy, jesle, družiny, zdravotnická zařízení atd.). Z jednotlivých dekoračních prvků můžeme na stěnách vytvářet dle své vlastní fantazie stavebnicovým způsobem různé druhy motivů  a přizpůsobit je velikosti a charakteru daného interiéru. Práce s těmito dekoracemi je tak snadná, že ji zvládne i malé dítě, které tak může rozvíjet svou představivost a vyzdobit si pokojíček podle vlastní fantazie. Další výhodou dětských dekorací je jejich vícenásobné použití (např. u samolepek), aniž by došlo k poškození nosné plochy. Výsledný optický dojem po instalaci je srovnatelný s přímou ruční originální malbou na stěně.

Ze samolepek a dětských dekorací je k výběru nepřeberné množství vzorů a motivů. Zkrášlit pokojíček můžeme například samolepkami  známých licenčních Disney motivů, jako jsou Auta, Spiderman, Nemo, Piráti z Karibiku, Ratatouille, medvídek Pů apod. Nebo raději české večerníčky? Tady je nabídka opravdu široká.  Se samolepicími dekoracemi si můžete do dětského pokoje pustit oblíbené dětské hrdiny včetně Krtečka, Pata a Mata, Ferdy mravence, Křemílka a Vochomůrky, Večerníčka, Makové panenky a dalších.

Dekorace dětských pokojů









Pokud Vám dítě již odrostlo a přemýšlíte o tom, že jeho dětský pokojíček vyzdobený krtečky a křemílky, už není to pravé ořechové, také pro vás máme inspiraci, jak snadno zařídit pokoj v teenagerovském stylu. Jak  proměnit pokoj dospívajícího v prostor, kde se bude cítit dobře a kam se nebude stydět pozvat své přátele?
Nechte se inspirovat streetartovým designem samolepicích fólií. V současné době se nabízejí nepřeberné množství druhů a  designů s motivy skate, snowboard, kol, motorky,  Mezi nimiž jsou i značkové záležitosti jako Vehicle, Represent či Symphony.

Dekorace dětských pokojůKromě samolepek a hotových dekorů si můžeme v pokoji vyhrát také se samolepicími fóliemi, které se dají lepit na hladký nábytek a sklo. Můžeme například nakoupit dva až tři různé druhy barev a textur fólií, z těch pak vystřihnout libovolná písmenka, číslice, tvary a těmi pak polepit nábytek, krabici, skříňky, okna apod. Nebo polepit celou plochu nábytku a tak pokoj oživit novými barvami či vzory. Výborné jsou rovněž fólie tabulové, na které se dá dokonce i psát, a fólie zrcadlové.

Samolepicí fólie zakoupíte v řetezcích Globus, Hornbach, Bauhaus, ve specializovaných prodejnách s tapetami, v papírnictvích a internetových obchodech.  

Dekorace dětských pokojů


















Další tipy k použití samolepicích fólií:
renovace kuchyně (včetně vnitřku kuchyní a úložných prostor), dekorace starého stolu a židlí, dekorace parapetů, polepení staré lednice, výzdoba obytného karavanu fóliemi, výroba designových krabic k ukládání věcí, polepení vypínačů, výzdoba skříněk, okna -ochrana před nežádoucími pohledy, polepení reprobeden, polepení dveří, oživení místnosti dekorativními bordurami

Dekorace dětských pokojů
Na výběr  jsou i další výrobky k pěkné výzdobě dětského pokoje
  – nálepky, pěnové figurky, bordury, metry, magnetky, maxi a mini dekorace, prostírání, korkové podložky, úložné koše a krabice,  fototapety, plakáty a podobně.


K načerpání inspirace navštivte www.dcfix.cz



Autorka: Nicol Schlezáková
Agentura Dr. Abé




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
krásnéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
v takej izbe sa musí dieťa cítiť ako v rozprávke
Obrázek uživatelky
profil
moc hezká dekorace
Obrázek uživatelky
profil
jééééééééééééSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
superSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice