Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopřejte si víc času na sebe i děti

12. 05. 2009 | Moderní bydlení

Mateřská dovolená

je konečně dovolenou

Být na mateřské dovolené není žádný med, ačkoli si to často mnozí muži myslí. Celý den se starat o miminko, které potřebuje neustálou péči a mít oči na stopkách je velmi vyčerpávající.
Maminky často nenajdou za celý den chvilku, aby si v klidu vychutnaly oběd a na běžný úklid  domácnosti nemají už ani myšlenky. Ale malé batolátko vypustit na podlahu do divočiny prachu a smítek nelze! A tak se maminka úklidu nakonec nevyhne, a i když by raději čas trávila se svým drobečkem nebo si trochu oddychla, musí se pustit do úklidu a  vysávání.

Dopřejte si víc času na sebe i děti

Dokonalá žena 21. století je úspěšná v zaměstnání, stará se o rodinné zázemí a současně zůstává velmi atraktivní. Taková bývá bláhová představa mnohých mužů. Realita je ovšem často zcela odlišná a dosažení takové dokonalosti je velmi náročné až nereálné. Usilovná snaha přesto většinou končí kolotočem zaměstnání - vaření - úklid - a chvilka věnovaná dětem.

vysavač RobZone

vysavač RobZone








Proč si vše neulehčit?

Přitom nyní stačí tak málo.......zapnout robotický vysavač, který uklidí podlahu za vás!

Moderní technologie přinášejí řešení pro usnadnění tohoto stereotypu. Svou domácnost pomalu ale jistě vybavujeme hi-tech spotřebiči, které nám usnadňují práci, abychom získali více volného času. Rádi využíváme pračky, myčky nádobí a již nám to přijde zcela samozřejmé. Nyní je zde další novinka, kterou si bez pochyby okamžitě oblíbíte. Robotický vysavač RobZone, který za vás denně bude dokonale čistit podlahu a vy místo úklidu budete moci volný čas věnovat sobě nebo svým dětem.

Robotický vysavač RobZone vaší podlahu zbaví prachu a vydesinfikuje i několikrát denně, jak si jen budete přát a vaše ratolest může bez obav začít zdolávat své první krůčky. A mateřská dovolená se může stát dovolenou v pravém slova smyslu.

Osvoboďte se od každodenní rutiny, nyní máte tu možnost!
Velkou výhodou je bezesporu možnost naprogramovat si úklid dopředu a než se vrátíte ze zaměstnání nebo procházky, vaše podlaha se leskne čistotou. Pracuje zcela sám a vy si úžíváte více volného času.


Zdroj: RobZone.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...ale co spotřeba za elektřinu
Obrázek uživatelky
profil
Máme doma podobný, vybrali jsme nějaky speciální pro domácnost, kde je domácí mazliček. Je to super. Ušetřila jsem hodně času a věnuji se mnohem zajimavějším věcem.
Obrázek uživatelky
profil
Ono to fakt funguje, viděla jsem na vlastní oči, proto také o něj soutěžím.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Kdyby to opravdu fungovalo, tak jak se píše, tak by se mi to moc líbilo.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Velmi mě zaujal ten mainkej pomocník je to až k navíře co všechno dokáže.Ta cena si myslím, že ale každého odradí je to věc nová a já osobně nikoho neznám kdo by ho měl.Jestli ovšem opravdu provádí vše co se píše pak by to byl obrovský přínos pro nás ženský
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles