Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Interiér s nádechem Itálie aneb neotřelá inspirace pro vás

20. 10. 2012 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Láká vás lesk drahých kamenů, luxusní nábytek z masivu nebo historicky vzhlížející pohodlná postel s nebesy? A víte, že takový luxus s nádechem Itálie může zdobit také váš interiér? 
Jen si to představte – ráno se probouzíte v posteli s nebesy odpočatá a plná energie. Po náročném pracovním dni zrelaxujete své tělo i mysl v nádherné rustikální vaně plné voňavé pěny, kterou by vám mohla závidět sama Čachtická paní. Stávající interiér rodinného domu nebo bytu lze s luxusním italským nábytkem proměnit v oázu klidu a pohody. Připadat si jako na zámku můžete konečně i vy!

Vhodně zvolený nábytek dokáže divy

Italská pohovkaMilujete věhlasnou italskou módu vyhlášených návrhářů známých po celém světě? A co takhle zaměřit se rovnou na neméně úspěšný italský nábytek, který může zdobit také váš interiér? Italský designový nábytek se vyznačuje svým jedinečným rustikálním vzezřením i důrazem na detaily, které mohou ve finále tvořit dokonalou souhru barev, tvarů i materiálů. Luxusní rustikální nábytek, vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů, propůjčí vaší ložnici, obývacímu pokoji nebo koupelně nádech slunné Itálie. Také kuchyně, ve které denně strávíme spoustu času, na nás může dýchnout svým jedinečným italským optimismem. Luxusní italské kuchyně budou místem, které se vám nebude chtít opouštět. Splňte si svůj dávný princeznovský sen a žijte jako v pohádce. S luxusním italským nábytkem si můžete toto přání splnit téměř jako mávnutím kouzelného proutku.
Italská kuchyň

Nezapomínejme na detaily

Celkový vzhled domu mohou narušit nevhodně zvolené detaily. Vyvarujte se proto velkému množství dekorací nebo kombinacím nejrůznějších materiálů, případně odstínů dřeva. Vlastníte podkrovní nebo mezonetový byt, případně rodinný dům, jehož hlavní dominantou je schodiště?
schodištěPlánujete jeho rekonstrukci nebo samotnou realizaci? V první řadě je nutno zvolit správnou kombinaci, která bude dotvářet celkový dojem vašeho rustikálního interiéru. Prim mohou hrát klasická nerezová schodiště, milovníky přírodních materiálů zajisté potěší dřevěná schodiště, ale na absolutní špici oblíbenosti se stále drží standardní točitá schodiště. Jestliže dáváte přednost nejrůznějším materiálovým a tvarovým kombinacím, jistě u vás své místo najdou také moderní kombinovaná schodiště. Hitem posledních let se stala samonosná schodiště, která se vyznačují nejen maximální bezpečností, ale navíc také vypadají velmi efektně.

Inspirujte se trendy italských architektů a bytových designérů a vdechněte svému interiéru nový život. S italskou módou promítající se do každého kousku rustikálního nábytku totiž nemůžete šlápnout vedle.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Interiér s nádechem Itálie aneb neotřelá inspirace pro vás:

Interiér s nádechem Itálie aneb neotřelá inspirace pro vás
Interiér s nádechem Itálie aneb neotřelá inspirace pro vás
Interiér s nádechem Itálie aneb neotřelá inspirace pro vás
Interiér s nádechem Itálie aneb neotřelá inspirace pro vás
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mít jeden rustikální pokoj, tak tam chodím relaxovat
Obrázek uživatelky
profil
Podívala jsem na jejich web, na který je v článku odkazováno a nábytek mají moc hezký.
Obrázek uživatelky
profil
Mít barák, tak tento styl je přesně pro mne, superSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nic se mi z toho nelíbí,snad jen ty židle
Obrázek uživatelky
profil
Tento styl není pro mne, v takovém bytě bych se necítila dobřeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles