Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Již nemusíte myslet na úklid! Robotický vysavač GODDESS uklidí za Vás.

20. 09. 2011 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Chcete se vrátit do uklizeného bytu. S robotickými vysavači Goddess se vám to může splnit.

Robotické vysavače Goddess
se automaticky pohybují po podlaze místnosti a uklízí ji samy bez jakékoli pomoci. Vhodné jsou především na úklid dřevěných podlah, dlažby, linolea a koberců s nízkým vlasem.

Robotický vysavač Goddess CL 490 je v atraktivní červené barvě se třemi režimy úklidu. Běžně používá úklid automatický, v případě většího znečištění můžete nastavit intenzitu úklidu na maximální. Pokud se v domácnosti vyskytne prostor s vysokým znečištěním, můžete úklid přepnout na funkci lokální, kdy vysavač toto místo důkladně vyčistí. Robotický vysavač má v sobě zabudovány senzory pro rozpoznání překážek, sníží se tím výrazně jeho „narážení“ do nábytku a je tak k vašemu zařízení domova šetrnější. Díky dvojitému rotačnímu kartáči je jeho účinnost vysávání vyšší, oceníte zejména na kobercích s nízkým vlasem.

robotický vysavač GoddessRobotické vysavače usnadní každodenní úklid v domácnosti, dostane se i na obtížněji dostupná místa, jako pod pohovky, stolky. Po skončení úklidu nebo v případě slabých baterií inteligentní systém sám vyhledá nabíjecí stanici, kde se vysavač automaticky dobije pro další činnost.

Čas každodenního úklidu je 60 minut, jeho doba nabíjení trvá 4 až 6 hodin.

Nabíjecí stanice pro model 490R má vestavěný časový plánovač úklidu, na němž si nastavíte den a čas, kdy vysavač začne uklízet. Můžete tak bez obav vysavač používat i v době, kdy nejste doma.  V případě, že by zjistil jakoukoliv nepřekonatelnou překážku, automaticky se zastaví a počká, dokud nebude z místa vysvobozen. Nemůže se tedy stát, že by cokoliv poničil.

Součástí balení je nabíjecí stanice, dálkové ovládání, virtuální zeď, náhradní postranní kartáč, filtr, čistící kartáček.


Vyšší třídu představuje robotický vysavač GODDESS CL 590, který si můžete vybrat v černé nebo bílé barvě. Jeho přehledný LCD displej s dotykovým ovládáním zajistí přehledně kompletní informace o nastavení a provozu vysavače.

Robotický vysavač Goddess začne pracovat stiskem jediného tlačítka a svým pohybem uklidí všechna místa, přes něž projede. Dokonalý úklid celé podlahy zajistí 4 způsoby pohybu, mezi nimiž vysavač náhodně volí : automaticky, do spirály, kolem stěn a náhodně.

Robotický vysavač Goddess CL 590 má zabudovaná čidla pro snímání překážek a senzory, které koordinují pohyb po podlaze a spolehlivě zabrání jeho pádu ze schodů.

robotický vysavač GoddessDvojitý rotační kartáč zajistí vyšší účinnost vysávání - zejména na kobercích. Speciální postranní kartáče rotačním pohybem pečlivě vymetou prach a špínu podél stěn a rohů, přisunou je k sacímu otvoru, kde jsou následně vysáty do zásobníku na nečistoty. Ten je umístěn v těle vysavače, odkud je lehce vyjímatelný a omyvatelný.

Malá výška vysavači umožňuje uklízet i prostor pod nábytkem, kam se běžným vysavačem obtížně dostává. Na těchto místech se obvykle drží větší množství prachu a jeho vysátím se výrazně sníží prašnost místnosti, což ocení zejména alergici. Goddess CL 590 má UV lampu, která dezinfikuje podlahu od mikrobů a roztočů.

Vysavač nabízí i funkci mopování podlahy, kterou jednoduše nastavíte a vysavač může vysáté místo mopovat. Doba úklidu je až 100 minut a čas nabíjení  5 hod.

Vychutnejte si radost z vysávání s robotickým vysavačem Goddess. Ušetří Váš čas - jednoduše ho zapněte a nechte pracovat za Vás!
Více informací najdete na www.goddess.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tiež by sa nám zišiel, ale je drahý!
Obrázek uživatelky
profil
Taky bych ho potřebovala - u nás by měl každý den co dělat :D
Obrázek uživatelky
profil
díky za tip na dárekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ho máme a jsme sním spokojeniSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky robotka mám a jsem moc spokojená. Letos ho koupíme i babičce, je to fakt pomocník.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles