Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Luxusní koupelna za dobré peníze: Jaké obklady udělají hodně parády?

1. 11. 2018 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Toužíte po luxusní koupelně, ale máte omezený rozpočet? Nezoufejte. Poradíme vám, s jakými obklady a dlažbami vykouzlíte koupelnu jako na honosném sídle. Hotové zázraky v ní udělají velké formáty obkladů a dlažeb. Nebojte se jich ani v menší koupelně, kterou sjednotí a opticky zvětší. Navíc je můžete pořídit za super ceny.

Co se o zařizování luxusních koupelen píše v časopisech o designu? Všude vede kombinace dvou kouzelných slov – nápaditost a jednoduchost. Mezi dlouhodobé trendy, které snad nikdy nevyjdou z módy, patří obklady a dlažby v nenápadných barvách, vzhled mramoru nebo onyxových kamenů. A proč designéři v posledních letech doporučují do luxusních koupelen volit spíše obklady a dlažby ve větších formátech? Protože koupelny opticky zvětšují, dodávají jim originalitu a punc luxusu. Výbornou zprávou je, že návrháři při navrhování velkoformátových obkladů a dlažeb myslí i na ty, kteří chtějí mít luxusní koupelnu za přijatelnou cenu.  
obklady a dlažba Posh
















Na obrázku obklady a dlažba Posh, jejichž design vychází ze skutečných přírodních mramorů.


Onyxové obklady se těší čím dál větší oblibě


Za poměrně málo peněz udělá v  koupelně opravdu hodně muziky. Tak lze stručně popsat dlažbu a obklad Asya Onix v rozměru 60x120 cm, které ztvárňují polodrahokam Onyx. Mají vysoce lesklý povrch a přímo impozantní design, který charakterizují unikátní duhové barvy. Obklady ve vzhledu onyxových kamenů jsou velmi moderní, pravidelně sklízí úspěch na veletrzích a mezi zákazníky je o ně velký zájem. Barevná paleta zahrnuje tlumené tóny přírodní kouřové šedé, přes pískově béžovou až po narůžovělou barvu. Odborníci z koupelnového studia M.B.KERAMIKA vám doporučují dát na jakoukoliv dlažbu ve vysokém lesku do koupelny také koupelnovou předložku, abyste neuklouzli.
Obklad a dlažba ve vzhledu polodrahokamu Onyx.
Ilustrační obrázek. Obklad a dlažba ve vzhledu polodrahokamu Onyx.


Mramorový obklad vynikne nejen v koupelně


Obklad a dlažba CorvinoLíbí se vám v luxusních koupelnách design mramoru? Máte výborný vkus. Mramor byl známkou luxusu již ve starověku. Dnes ale na trhu existují obklady a dlažby, které jsou téměř k nerozeznání od skutečného přírodního materiálu, a navíc se mnohem lépe udržují. Vybírejte z mnoha provedení obkladů a dlažeb – od tradičního až po velmi moderní vzhled. Co třeba zvolit velmi originální dlažbu Corvino v rozměru 80x80 cm? S touto dlažbou vytvoříte koupelnu či obývák, za které by se nestyděl žádný boháč. Dlažba, kterou použijete i jako obklad, se pyšní prestižním oceněním za design. Je vítězem soutěže Design Award 2017.


Obklad a dlažba Corvino v moderním designu mramoru vypadá skvěle nejen v koupelně, ale třeba i v obýváku.


Přírodní obklady působí útulně i luxusně


Pokud se vám líbí přírodní barevné odstíny, dopřejte si je i ve své luxusní koupelně. Tím pravým řešením pro vás bude obklad Garden v rozměru 40x120 cm. Obklady jsou laděny do podmanivých tónů smetanové, kouřové a čokoládové barvy. Jejich povrch je strukturovaný do jemných zvlněných linek, což působí pohyblivě, až živě. Obklad vypadá nejen luxusně, ale také velmi útulně, a proto je mezi zákazníky velmi oblíbený. Pořídíte k němu i stejnojmennou dlažbu ve formátu 60x60cm. Velkoformátové obklady a dlažby jsou skutečně trendy a existují v mnoha dalších provedeních a rozměrech. Načerpejte inspiraci.

keramika Garden
Vizualizace koupelny. Obklad Garden v kombinaci s dlažbou v designu dřeva Natural Appeal.  


Správnými doplňky všechno teprve začíná…


A nezapomínejte, že výběrem obkladů, dlažeb, vany či skříňky pod umyvadlo proměna vaši koupelny v luxusní nekončí. Hodně parády v ní udělají také doplňky. Dbejte na to, aby nepůsobily jako „každý pes, jiná ves.“ Designéři upozorňují: V luxusní koupelně musí všechno ladit. Pokuste se barevně sladit ručníky, koupelnovou předložku, koš na prádlo a další doplňky. Poličky, držáky na mýdlo nebo háčky na ručníky pořídíte z kovu nebo skla za pár korun. Kouzlo luxusních koupelen spočívá v detailech, které vás vůbec nemusejí stát jmění. Tak co, pokusíte se i vy vytvořit u vás doma dech beroucí koupelnu za levné peníze?

Autor: Petra Srstková


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
1x
Obrázek uživatelky
profil
Stromečků je 18, teď jsem tuto otázku mělaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Odpověd počet vanočních stromečku v zamku nebyla uvedena,přišla jsem i zlato!
Obrázek uživatelky
profil
01. 11. 2018 22:16 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
01. 11. 2018 22:12 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
01. 11. 2018 22:07 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
01. 11. 2018 22:03 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
01. 11. 2018 21:58 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
Dalsi dve
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles