Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Originální dekorace na stěny i nábytek

17. 10. 2011 | Moderní bydlení
Nepatříte zrovna mezi zručné kreslíře a rádi byste ozdobili svou zeď či nábytek pěkným motivem?  Nebaví vás už bílé stěny?  Anebo toužíte po okamžité změně a v podstatě bez práce? Pro vás všechny by mohly být nejvhodnějším řešením  samolepky! Moderní design během chvíle změní prostor k nepoznání! Objevte i vy jejich kouzlo a mnohostranné použití!

Dekorace můžete používat na stěny, sklo, dlaždičky, plast, kov, na vše, co má hladký povrch. Vybírat můžete z  květinových nebo geometrických vzorů, z ornamentů, z různých typů siluet a také z  dětských motivů. Samolepicí fólii lze opakovaně používat, jednoduše se nalepí a zase odlepí. Díky speciálnímu lepidlu ani při přelepování nepoškodíte podkladovou plochu.

samolepky na zeďVelkoplošné samolepky nabízejí atraktivní a dynamické motivy, snadno se aplikují, a umožní okamžitou změnu s maximálním efektem. Snad toto vše přispělo k tomu, že se staly velkým hitem nejen u nás, ale po celé Evropě. Archy samolepek jsou nejběžněji o velikosti 65 na 85 cm a obsahují i několik typově stejných motivů, které se dají použít i jednotlivě. Stačí jen sejmout libovolný motiv z archu a aplikovat dle našeho vkusu ať již na stěnu, či na nábytek. Postavy vypadají velmi originálně např. na lednici či myčce, ze které tak rázem uděláte zajímavý solitér.

Z nových designů nás zaujaly zejména motivy postav, většinou jde o siluety v černé barvě, které po aplikaci na stěny či nábytek zaujmou na první pohled. Zvláště vtipně vypadají postavy hudebníků a „pařmenů“, které jistě upoutají zejména mladší generaci. V nabídce jsou i samolepy  životní velikosti postav.

samolepky na zeďPro romantiky bychom doporučili ozvláštnit prostor květinovými či rostlinnými motivy, které se vyrábějí v různých barvách i variacích. Při aplikaci doporučujeme použít kousek motivu na nábytek a z něj pak pokračovat i na stěnu. Výsledný efekt je velmi originální a zaručeně přitáhne pozornost vašich návštěv. Jednotlivé květiny se dají použít i na dlaždičky v koupelně či na kuchyňské lince.

Pro děti je připraveno rovněž množství motivů. Pro nejmenší je na výběr z oblíbených motivů s krtečkem, dále z autíček, zoologické zahrady, exotických zvířátek či těch běžných domácích zvířátek, z lodiček a vodního světa, dinosaurů... Vše krásně barevné, veselé a sladké, jak to mají děti rády.
Pro ty starší děti je u hotových dekorů připraveno modernější pojetí, ve stylu graffit, například s nápisy princess či salsa. Teenageři si mohou vybrat z motivů skate, snowboard, kol či různých známých značek typu Vehicle, Symphony a Represent.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ano, květiny jsou TOP, už dlouho jsou hitem a pořád mají své kouzlo a vypadají úchvatně. Já jsem si teď černými květinami vyzdobila ložnici a kolem postele jsem pověsila bambusovou rohož http://www.eshop-rohoze.cz/stinici-rohoze-rohoze-na-stenu/bambusove-rohoze/bambusova-rohoz-na-stenu-ozdobna-70-x-200-cm/. Vypadá to pěkně a je to originální v tom, že si neošoupu nově namalovanou zeď.
Obrázek uživatelky
profil
já mám vlčí máky ... krásnýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mne sa páčia najviac kvetinky
Obrázek uživatelky
profil
dekoraci na stěně mám a je to krásný .... nevěřila jsem tomu moc, ale je to fajn ..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hraju 3. den, taky mi jich pár uteklo, tak snad to nějak půjdeSmajlíkDěkuji za rady...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc