Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pozor na plísně – „Jéééé, mecháček.“

16. 02. 2016 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Ceresit















To byl den. Malá měla dnes na návštěvě parťačku pro lumpárny, hlídala jsem kamarádky dcerku, a protože jsou obě tak podobně staré, hned si padly do noty. Byl jich plný dům. Nejvíc je bavilo hrát si na schovku. Jsou ještě malé, tak se dokážou dostat do neuvěřitelně malých prostor. Představte si, že se dokonce vešly pod vanu a to má takový ten speciální kryt. Když jsem Natálku večer koupala, vyprávěla, jak to bylo boží a pak se mě zeptala, „Mami, můžu ještě před pohádkou navštívit mecháčka?“ „Jakého mecháčka?“ „No toho pod vanou.“ Ihned jsem odklopila kryt a na stěně v rohu na mě vykoukl mecháček - plíseň.


Ceresit - stop vlhkostiPlísně doma většinou nevidíme, na počátku se vyskytují v rozích za nábytkem, pod vanou, nebo na jiných skrytých místech. Plísně milují vlhkost, protože ji potřebují ke svému životu. Aby se z obyčejné spory plísně stal právě ten „mecháček“ musí mít dostatek vody. Plísně nejsou ovšem hezkým „mecháčkem“, spíše by se daly nazvat velkým strašákem. Různé druhy plísní jsou příčinou mnoha onemocnění a zdravotních komplikací. Nejčastějšími obtížemi jsou alergické reakce, bolesti hlavy, nevolnost, dýchací obtíže, kašel a astma. Plíseň na stěně či za vanou do našeho domova nepatří, ale to se mnohem lépe řekne, než udělá.

CeresitPlíseň, co s ní?

Když se plíseň objeví, je potřeba jednat rychle. Je nutné se plísní zbavit. Ideální je použít některý z přípravků na plísně, například Ceresit STOP PLÍSNI ALL IN ONE. Sprej přímo nastříkáte na plesnivé místo, necháte 5 – 10 minut působit a pak hadříkem nebo kartáčkem setřete. Pokud je potřeba, aplikaci opakujete.

Aby se plíseň nevracela

Aby se ale plíseň nevracela a neměli jste ji tam za pár týdnů znovu, je potřeba vytvořit takové prostředí, ve kterém se plísním moc nedaří. Plísně potřebují ke svému životu nadměrnou vlhkost, proto je důležité udržovat doma optimální vlhkost. Pomáhá intenzivní větrání, kdy např. na několik minut otevřete okna dokořán. Toto by bylo vhodné opakovat několikrát denně. Bohužel tím se připravujete o drahé teplo.

Ceresit - stop vlhkostiDalším řešením je pohlcovač vlhkosti Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360°. Ceresit pracuje na bázi speciálních tablet, které díky otvoru a speciálnímu tvaru přístroje pohlcují maximální množství vlhkosti ze vzduchu a sráží ji v tekutinu. Kvalita a rychlost účinku je zaručena kombinací originálního Ceresit systému a originální Ceresit tablety, které fungují jako celek. Tak, jak tableta nasává vlhkost, postupně se rozpouští a obsah nádoby se po naplnění jednoduše vylije do toalety nebo umyvadla. Jedna tableta vydrží fungovat 1 – 2 měsíce podle velikosti místnosti a hladiny vzdušné vlhkosti. Poté můžete zakoupit náhradní tabletu. Tableta navíc napomáhá i k neutralizaci pachů. Nyní připravil Ceresit speciální limitovanou edici s další tabletou navíc.

Ceresit - sáčky proti vlhkostiCeresit řeší i nadměrnou vlhkost v menších místech. Absorpční sáček Ceresit STOP VLHKOSTI je vhodný do menších uzavřených prostor, jako jsou zásuvky, botníky či šatníky, ale třeba i automobil.  Šikovně reguluje vlhkost, kterou již nepropustí zpět na povrch díky speciální tkanině a navíc si můžete vybrat z příjemné vůně levandule, osvěžující jarní vůně či šťavnaté broskve. Po otevření absorpční sáček Ceresit STOP VLHKOSTI vydrží  4-6 týdnů v závislosti od míry vlhkosti.


Vytvořte pro svou rodinu zdravý domov.


www.stop-vlhkosti.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pozor na plísně – „Jéééé, mecháček.“:

Pozor na plísně – „Jéééé, mecháček.“
Pozor na plísně – „Jéééé, mecháček.“
Pozor na plísně – „Jéééé, mecháček.“
Pozor na plísně – „Jéééé, mecháček.“
Pozor na plísně – „Jéééé, mecháček.“
Pozor na plísně – „Jéééé, mecháček.“
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
u nás byla plíseň v obýváku,protože tam přes zimu musím sušit prádlo,púořídily jsme si ceresit a je to super,plíseň je pryč.sice tableta vydrží díky tomu vlhku asi jen měsíc,ale díky tomu že se nám dáří je kupovat v super akcích tak to není tak hrozný.Za mně je ceresit super. SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ceresit stop vlhkosti mám v koupelně a výsledek není zatím moc uspokojivý. V zásobníku se hojně střádá voda, ale koupelna je stále dost mokrá i když pravidelně větráme (2okna). Také tableta vydrží jen cca 14dní.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
15. 02. 2016 16:32 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:25 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:21 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
nic moc SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
15. 02. 2016 16:34 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:30 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:27 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:23 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:18 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
15. 02. 2016 16:34 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:29 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:25 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:21 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
15. 02. 2016 16:16 Sebrán "Růžové srdce" za 30 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles