Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sprcha moje potěšení

25. 07. 2009 | Moderní bydlení
Rodinná koupelna – každý má své požadavky. Někdo se raději koupe, jiný sprchuje. Sprcha je nejrychlejší způsob osvěžení i relaxace, šetří vodu i energii. Přesto si v české koupelně dominantní postavení stále udržuje vana. Možná vás některé z nových trendů a zajímavých tipů přesvědčí, abyste si domů pořídili sprchový kout. Při jeho výběru nezapomínejte vedle rozměrů a možností koupelny také na své potřeby:

1) Pro děti a starší lidi je snazší, pokud je sprchový kout zarovno s podlahou. Taková vanička však vyžaduje odtok v podlaze a kvalitní sprchovou zástěnu s dobrým těsněním a snadným čištěním.

2)  V hlubších sprchových koutech si zase kdykoliv užijete chladivou nebo naopak zahřívací lázeň chodidel, posadit se nebo je využít při koupání dětí i domácích zvířat.

Sprcha moje potěšení 3)  Novodobým trendem jsou obří sprchové vaničky až 180x90 cm, které si můžete dopřát, pokud v koupelně nešetříte centimetry a nevadí vám otevřený prostor.

4)  Současný trh nabízí nejrůznější tvary materiály, povrchové úpravy i barevné varianty od akrylátových přes pevnější minerální vaničky s protiskluzovou úpravou nebo plastických povrchem. Obdélníky, čtverce a čtvrtkruhy patří stále k nejoblíbenějším tvarům, výjimkou však nejsou ani pětiúhelníkové nebo kulaté.

5)  U kvalitních značek jsou samozřejmostí zástěny s bezpečnostním sklem a protišpinivou úpravou. Vybírat můžete z pevných, otočných, výkyvných, shrnovacích nebo zašupovacích, podle vašich preferencí a prostorových možností. Pokud patříte k urostlejším, všímejte si také výšky – nabízí se většinou od 180 do 195 cm!

Čtěte také:
Průtokové ohřívče - vše, co potřebujete vědět
Což takhle dát si koupel aneb Vybíráme vanu

Zdroj: Gustavsberg

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sprcha moje potěšení :

Sprcha moje potěšení
Sprcha moje potěšení
Sprcha moje potěšení
Sprcha moje potěšení
Sprcha moje potěšení
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já preferuji v létě sprchu,v zimě raděj vanu
Obrázek uživatelky
profil
Běžně používám sprchu a jednou týdně se naložím do vany.Nedala bych ji za nic.
Obrázek uživatelky
profil
sprcha je lepší, zdravější (to není z mojí hlavy), levnější, a rychlejší - než se válet ve vaně, to radši v posteli ...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
máme vanu i sprchu, ale vanu nepoužíváme 15 let....tekoucí teplá voda je příjemnějšíSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
vana i sprch, ideál je obojí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles